Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Bučino ulje kao eliksir zdravlja Koje ulje za koje jelo? 19.04.2014. 18:34
Koje ulje za koje jelo?
Svježe cijeđena ulja su izuzetno zdrava budući da se u njima nalazi mnogo vitamina i sekundarnih biljnih sastojaka. ...
više...
Začiniti s radošću Začini za mljeveno meso 31.03.2014. 10:13
Začini za mljeveno meso
Uvijek začiniti mljeveno meso samo solju, paprom i crvenom paprikom može postati pomalo dosadno. ...
više...
10 namirnica koje usporavaju starenje Hrana za duži život 14.03.2014. 08:29
Hrana za duži život
Zašto ne bismo jeli namirnice koje usporavaju starenje, smanjuju srčane bolesti i sprečavaju karcinom? ...
više...
Crvena i sočna zrnca ugodnog osvježavajućeg okusa Korisni i dekorativni nar 10.03.2014. 12:57
Korisni i dekorativni nar
Stotinu grama ove vesele namirnice sadrži 75 kcal, ali i 380 mg kalija i 13 mg kalcija. ...
više...
Kako pravilnom prehranom možemo poboljšati zdravlje Budite jaki – promijenite prehranu! 09.03.2014. 10:40
Budite jaki – promijenite prehranu!
Krivnja je u preobilnim obrocima. ...
više...
Žitarice su najbolji izbor budući da u sebi imaju: Zajutrak za dijabetičare 12.02.2014. 15:48
Zajutrak za dijabetičare
Vlakna se bore protiv srčanih oboljenja - ubojica broj 1. To mogu, budući da snižavaju razinu kolesterola.

Stručnjaci preporučaju da ...
više...
Zajutrak neka bude jednostavan, a na stolu neka za svakoga bude ponešto Dijete i zajutrak 31.01.2014. 09:27
Dijete i zajutrak
Roditelji svojoj djeci moraju pružati uzor svojim vladanjem jer se samo riječima postiže vrlo malo. ...
više...
Uvijek je dobro imati nekoliko boca šampanjca u kući Čime i kako napuniti privatni podrum 25.01.2014. 19:22
Čime i kako napuniti privatni podrum
Predlažem da vina prvo kušate, a tek nakon toga kupite, jer su mnoga vina skupa. ...
više...
Izbjegnite podsmješljiv pogled konobara Tatar, tartar, tarator - nije isto! 10.01.2014. 14:57
Tatar, tartar, tarator - nije isto!
Što ćete dobiti u gostionici naručite li tatarski biftek, tartar umak ili tarator salatu? ...
više...
Naputci za jelo Za svako jelo izrasla je po jedna začinska biljka! 09.01.2014. 15:26
Za svako jelo izrasla je po jedna začinska biljka!
Najbolje je začinsko bilje primjenjivati svježe i štedljivo, kako ne bi prekrilo okus mesa! ...
više...
Poznato je kako liječnici propisuju čašu crvenog vina kao lijek protiv kardivaskularnih oboljenja Vino i mladež 06.12.2013. 17:38
Vino i mladež
U Dalmaciji je običajdjeci još u vrlo ranoj životnoj dobi davati da kušaju i pomalo piju vino ...
više...
Kako polaskati prijatelju Što su jeli stari Rimljani 29.11.2013. 15:27
Što su jeli stari Rimljani
Na jelovniku su se nalazili i pečeni papagaji kao i puževi punjeni svinjskim i golubljim mesom. ...
više...
Izbjegavajte prestroge dijete Neuspješna dijeta 06.11.2013. 16:45
Neuspješna dijeta
Dijetu prihvatite kao neku vrstu liječenja tijekom kojeg se morate pridržavati izvjesnih uputa. ...
više...
Zato času dobrog vina u ruku i živjeli vi meni stotinu godina. Gemišt i bevanda 02.11.2013. 14:14
Gemišt i bevanda
Život je kratak da biste pili loša vina, a kamoli da biste vina miješali sa vodom. ...
više...
Ono smo što jedemo Zlatna pravila stola 30.10.2013. 11:08
Zlatna pravila stola
Ne živcirajte se prije ili poslije jela budući da to može štetiti probavi. ...
više...
Oprez kod naslova koji počinju sa “aromatski …” ili sadrže slično Glutamat – napad na mozak 27.10.2013. 11:40
Glutamat – napad na mozak
Ne kupujte proizvode koji sadrže glutamat, sredstva za pojačavanje okusa ili E-brojeve serije 600 (npr. E 605). ...
više...
Jelo bez vina je kao dan bez sunca Vinski bonton 22.10.2013. 20:05
Vinski bonton
Vino, u pravilu, možete piti tijekom cijelog dana. ...
više...
“Classic Bourbon” zrije znatno brže od suparnika iz znatno blaže Škotske i Irske Bourbon - viski koji leži i zrije u otvorenim sjenicima 23.09.2013. 12:34
Bourbon - viski koji leži i zrije u otvorenim sjenicima
Bourbon je jedna vrsta Coca-Cole među destilatima. ...
više...
Što je Dalmatincima maslinovo ulje, kontinentalcima bi moglo biti ulje uljane repice Ulje uljane repice - svestrano i dobro 13.09.2013. 13:47
Ulje uljane repice - svestrano i dobro
Budući da je riječ o ulju koje je posebno kvalitetno proizvedeno moramo ga i koristiti za kvalitetne stvari. ...
više...
Ova je hrana i dalje bila najpopularnija u Italiji Pizza iz Kamenog doba 16.08.2013. 19:46
Pizza iz Kamenog doba
U Pompejima je otkrivena preteča suvremene pizzerije - mjesto za pripremu pizze s alatom koji se koristio prilikom pečenja i komadići pizze. ...
više...

  Stranica 7 od 11
1 2 3 4 5 6 [7]  8 9 10