U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Muškarca se pozna po gaćama
Materijal od kojeg se proizvedi muške gaće mora biti vrhunske kakvoće. ...
Turizam je treća izvozna grana svijeta
Prošlu godinu odlikuje održiv rast u mnogim odredištima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Vodku se može proizvesti iz bilo čega što sadrži škrob ili šećer Vodka 15.08.2013. 12:59
Vodka
Za Pabla Picassa su tri najvažnije osobitosti poslijeratne francuske kultur "Moderni jazz, Brigitte Bardot i poljska vodka". ...
više...
Budi jak! Bjelančevine izgrađuju mišićje, djeluju kao glasnici u optoku krvi 11.08.2013. 16:08
Bjelančevine izgrađuju mišićje, djeluju kao glasnici u optoku krvi
Meso je najvredniji izvor proteina. ...
više...
Što znači naziv nekog jela Kuhinjski leksikon 10.08.2013. 21:29
Kuhinjski leksikon
Slow food je pokret protiv kulture brze prehrane. ...
više...
U polusatnoj šetnji izgubimo samo 40 do 50 kalorija Najveće zablude u prehrani i dijeti 06.08.2013. 23:00
Najveće zablude u prehrani i dijeti
Danas ima gotovo dva puta više predebelih ljudi od prije dvadeset godina zato jer griješimo... ...
više...
Između Adelaidea i Helsinkija se dnevno ispija preko pola milijarde šalica, Vrijeme je za čaj 30.07.2013. 17:42
Vrijeme je za čaj
Za čajeve kao i za kavu vrijedi: dobra voda ih oživljava, loša voda ih kvari. ...
više...
Sladoled je nekada bio slastica dostojna samo odabranih Sladoled je star 2123 godine 29.07.2013. 14:40
Sladoled je star 2123 godine
Aleksandar Makedonski je slao robove da donesu led s planina kako bi se damama, a i njegovom ljubavniku pripremala ta božanska slastica. ...
više...
Kada vas obuzme osjećaj gladi, pritisnite na akupresurnu točku u žlijebu između nosa i gornje usnice Savjeti za mršavljenje 29.07.2013. 13:24
Savjeti za mršavljenje
Gladni ćete u trgovini prije pokleknuti pred primamljivom, ali zabranjenom hranom. ...
više...
Ljetno piće Limunada 27.07.2013. 14:20
Limunada
Oplemenite limun ...
više...
Smanjili smo obroke, redovito vježbali, ali nismo smršavili. Zašto? Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti 25.07.2013. 16:22
Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti
Gladovanje tijekom dana zapravo je izazov večernjim satima. ...
više...
Hrana je nešto nalik nagradi samome sebi, nalik utjehi i užitku. Kada hrana postane droga 24.07.2013. 14:22
Kada hrana postane droga
Priušti si jedan keks, a zatim još jedan. Nakon petog, osjeća se utješenom... ...
više...
Vjerujem da ne postoji koktel koji je istovremeno toliko poznat i nepoznat Uspon i pad Martinija 22.07.2013. 15:59
Uspon i pad Martinija
Današnji ljubitelji ga rade i sa slatkim vrhnjem, svježim voćem i povrćem te šarenim likerima. ...
više...
A na boci piše… U što nam pakiraju jela i pića? 15.07.2013. 21:58
U što nam pakiraju jela i pića?
Za pijenje vode na poslu najbolje kupite malu staklenu bocu za osobnu upotrebu te tako učinite nešto korisno za sebe i svoju okolinu. ...
više...
Ukoliko već niste, uložite u kvalitetne tave i posuđe za kuhanje s neprijanjanjućom površinom Dijeta uz koju se ne pati 10.07.2013. 22:50
Dijeta uz koju se ne pati
Smanjite masnoću, povećajte udio vlakana. ...
više...
Za pravo osvježenje na kraju dodajte mineralnu ili soda vodu Oplemenite limun i uradite limunadu 08.07.2013. 12:00
Oplemenite limun i uradite limunadu
Najbolje je da zasladite sa sirupom - on se otapa puno brže od šećera. ...
više...
Kavu su isprva pili jemenski sufiji u Kairu Kava, kava, kava 07.07.2013. 13:49
Kava, kava, kava
Riječ qahwa bila je u općoj upotrebi i prije nego je bila poznata sama kava i to kao jedan od izraza za vino. ...
više...
Wine and Food Proffesional. Očekujemo početak Riesling Masterclassa s Ernstom Loosenom. Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga 06.07.2013. 17:42
Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga
Priča o dr. Loosenu i Ernstu Loosenu počinje prije više od dva stoljeća. ...
više...
Za nježno svježe povrće i ribu nema ništa bolje Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja 28.06.2013. 17:20
Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja
Vitamini i mineralne tvari, aroma i boja pod parom ostaju potpuno očuvani. ...
više...
Dobro odabrana vina pretvaraju posjet restauraciji u nezaboravan gastronomski vrhunac. Jedinstveni čimbenici okusa vina 28.06.2013. 11:55
Jedinstveni čimbenici okusa vina
Prvi čimbenik je osjećaj u ustima koji nastaje u usnoj šupljini nakon što smo nešto kušali. ...
više...
U pravilu su hladnjaci tako opremljeni da se zapravo ništa ne može uraditi pogrešno Rashlađivanje namirnica 27.06.2013. 12:26
Rashlađivanje namirnica
Najduže se mogu održati namirnice kada ih odmah po kupovini zapakirate i stavite u hladnjak. ...
više...
Dobro vino pokretom pretvoreno u gemišt Koliko poznamo vina 25.06.2013. 16:29
Koliko poznamo vina
Vino treba piti kao vino, dakle iz užitka, a vodu kao vodu, dakle protiv žeđi. ...
više...

  Stranica 7 od 10
1 2 3 4 5 6 [7]  8 9 10