Magarac
U oba Zavjeta magarca se spominje čak 173 puta. ...
Batman u Turskoj
Turisti ne odole slikati se. ...
Nevjerojatni zakoni o seksu
Prevarena žena smije ubiti svoga supruga, ali isključivo golim rukama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Smanjili smo obroke, redovito vježbali, ali nismo smršavili. Zašto? Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti 25.07.2013. 16:22
Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti
Gladovanje tijekom dana zapravo je izazov večernjim satima. ...
više...
Hrana je nešto nalik nagradi samome sebi, nalik utjehi i užitku. Kada hrana postane droga 24.07.2013. 14:22
Kada hrana postane droga
Priušti si jedan keks, a zatim još jedan. Nakon petog, osjeća se utješenom... ...
više...
Vjerujem da ne postoji koktel koji je istovremeno toliko poznat i nepoznat Uspon i pad Martinija 22.07.2013. 15:59
Uspon i pad Martinija
Današnji ljubitelji ga rade i sa slatkim vrhnjem, svježim voćem i povrćem te šarenim likerima. ...
više...
A na boci piše… U što nam pakiraju jela i pića? 15.07.2013. 21:58
U što nam pakiraju jela i pića?
Za pijenje vode na poslu najbolje kupite malu staklenu bocu za osobnu upotrebu te tako učinite nešto korisno za sebe i svoju okolinu. ...
više...
Ukoliko već niste, uložite u kvalitetne tave i posuđe za kuhanje s neprijanjanjućom površinom Dijeta uz koju se ne pati 10.07.2013. 22:50
Dijeta uz koju se ne pati
Smanjite masnoću, povećajte udio vlakana. ...
više...
Za pravo osvježenje na kraju dodajte mineralnu ili soda vodu Oplemenite limun i uradite limunadu 08.07.2013. 12:00
Oplemenite limun i uradite limunadu
Najbolje je da zasladite sa sirupom - on se otapa puno brže od šećera. ...
više...
Kavu su isprva pili jemenski sufiji u Kairu Kava, kava, kava 07.07.2013. 13:49
Kava, kava, kava
Riječ qahwa bila je u općoj upotrebi i prije nego je bila poznata sama kava i to kao jedan od izraza za vino. ...
više...
Wine and Food Proffesional. Očekujemo početak Riesling Masterclassa s Ernstom Loosenom. Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga 06.07.2013. 17:42
Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga
Priča o dr. Loosenu i Ernstu Loosenu počinje prije više od dva stoljeća. ...
više...
Za nježno svježe povrće i ribu nema ništa bolje Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja 28.06.2013. 17:20
Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja
Vitamini i mineralne tvari, aroma i boja pod parom ostaju potpuno očuvani. ...
više...
Dobro odabrana vina pretvaraju posjet restauraciji u nezaboravan gastronomski vrhunac. Jedinstveni čimbenici okusa vina 28.06.2013. 11:55
Jedinstveni čimbenici okusa vina
Prvi čimbenik je osjećaj u ustima koji nastaje u usnoj šupljini nakon što smo nešto kušali. ...
više...
U pravilu su hladnjaci tako opremljeni da se zapravo ništa ne može uraditi pogrešno Rashlađivanje namirnica 27.06.2013. 12:26
Rashlađivanje namirnica
Najduže se mogu održati namirnice kada ih odmah po kupovini zapakirate i stavite u hladnjak. ...
više...
Dobro vino pokretom pretvoreno u gemišt Koliko poznamo vina 25.06.2013. 16:29
Koliko poznamo vina
Vino treba piti kao vino, dakle iz užitka, a vodu kao vodu, dakle protiv žeđi. ...
više...
Crni ribiz sadrži i bogatstvo mineralnih tvari čija kombinacija u cijelosti odgovara ljudskom tijelu Kralj je - crni ribiz 22.06.2013. 19:51
Kralj je - crni ribiz
Za one koji se pred izlozima voćarni kolebaju između kivija i ananasa sada je konačno na raspolaganju top ljestvica voća koja ukazuje na nje ...
više...
Avokadom možemo započeti već i zajutrak Avokado - voće tropskih stabala Srednje Amerike 22.06.2013. 14:52
Avokado - voće tropskih stabala Srednje Amerike
Od svih vrsta voća upravo avokado sadrži najveće količine masnoća, od 10 do 18 posto. ...
više...
Kako u vaš jelovnik možete dodati zdrave balastne tvar Balastne tvari - da molim! 02.06.2013. 16:38
Balastne tvari - da molim!
Iza imena balasne tvari kriju se aktivni i učinkoviti čuvari zdravlja . ...
više...
Ukusno zadovoljstvo lizanja ujedinjuje mlado i staro diljem globusa 10 činjenica zašto biste trebali uživati u sladoledu 31.05.2013. 18:08
10 činjenica zašto biste trebali uživati u sladoledu
Sladoled, kada se jede umjereno, ima svoje mjesto i u zdravoj prehrani. ...
više...
Slovenci uz stol najradije razgovaraju o hrani Slovenija - Središte kulinarskih raznolikosti 30.05.2013. 13:11
Slovenija - Središte kulinarskih raznolikosti
Najznačajniji ugostiteljski lokali – gostionice su jedno od karakterističnih znamenitosti Slovenije ...
više...
Jabuke i rajčice ispuštaju puno etilena i nije im mjesto uz ostalo voće i povrće Hladnjak: Na koji način mogu smanjiti potrošnju energije? 28.05.2013. 15:30
Hladnjak: Na koji način mogu smanjiti potrošnju energije?
U hladnjak ne pripadaju: senf, neotvorene konzerve, kruh, rajčica, jabuke, banane, krumpir, paprika, avokado i krastavci. ...
više...
Zajutrak je obrok koji nas budi i okrepljuje Zajutrak je prvi dnevni obrok hrane 25.05.2013. 14:01
Zajutrak je prvi dnevni obrok hrane
Već su djedovi naših djedova znali da je zajutrak najvažniji obrok dana i da novi dan može započeti na bezbroj načina. ...
više...
Svečane prigode bez debelih boca punih dragocjenih mjehurića su nezamislive Blagdanska vina 23.05.2013. 12:21
Blagdanska vina
Nema vina koje je jedino i isključivo blagdansko osim jednog, a to je pjenušac ili champagne. ...
više...

  Stranica 7 od 10
1 2 3 4 5 6 [7]  8 9 10