Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Vodku se može proizvesti iz bilo čega što sadrži škrob ili šećer Vodka 15.08.2013. 12:59
Vodka
Za Pabla Picassa su tri najvažnije osobitosti poslijeratne francuske kultur "Moderni jazz, Brigitte Bardot i poljska vodka". ...
više...
Budi jak! Bjelančevine izgrađuju mišićje, djeluju kao glasnici u optoku krvi 11.08.2013. 16:08
Bjelančevine izgrađuju mišićje, djeluju kao glasnici u optoku krvi
Meso je najvredniji izvor proteina. ...
više...
Što znači naziv nekog jela Kuhinjski leksikon 10.08.2013. 21:29
Kuhinjski leksikon
Slow food je pokret protiv kulture brze prehrane. ...
više...
U polusatnoj šetnji izgubimo samo 40 do 50 kalorija Najveće zablude u prehrani i dijeti 06.08.2013. 23:00
Najveće zablude u prehrani i dijeti
Danas ima gotovo dva puta više predebelih ljudi od prije dvadeset godina zato jer griješimo... ...
više...
Između Adelaidea i Helsinkija se dnevno ispija preko pola milijarde šalica, Vrijeme je za čaj 30.07.2013. 17:42
Vrijeme je za čaj
Za čajeve kao i za kavu vrijedi: dobra voda ih oživljava, loša voda ih kvari. ...
više...
Sladoled je nekada bio slastica dostojna samo odabranih Sladoled je star 2123 godine 29.07.2013. 14:40
Sladoled je star 2123 godine
Aleksandar Makedonski je slao robove da donesu led s planina kako bi se damama, a i njegovom ljubavniku pripremala ta božanska slastica. ...
više...
Kada vas obuzme osjećaj gladi, pritisnite na akupresurnu točku u žlijebu između nosa i gornje usnice Savjeti za mršavljenje 29.07.2013. 13:24
Savjeti za mršavljenje
Gladni ćete u trgovini prije pokleknuti pred primamljivom, ali zabranjenom hranom. ...
više...
Ljetno piće Limunada 27.07.2013. 14:20
Limunada
Oplemenite limun ...
više...
Smanjili smo obroke, redovito vježbali, ali nismo smršavili. Zašto? Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti 25.07.2013. 16:22
Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti
Gladovanje tijekom dana zapravo je izazov večernjim satima. ...
više...
Hrana je nešto nalik nagradi samome sebi, nalik utjehi i užitku. Kada hrana postane droga 24.07.2013. 14:22
Kada hrana postane droga
Priušti si jedan keks, a zatim još jedan. Nakon petog, osjeća se utješenom... ...
više...
Vjerujem da ne postoji koktel koji je istovremeno toliko poznat i nepoznat Uspon i pad Martinija 22.07.2013. 15:59
Uspon i pad Martinija
Današnji ljubitelji ga rade i sa slatkim vrhnjem, svježim voćem i povrćem te šarenim likerima. ...
više...
A na boci piše… U što nam pakiraju jela i pića? 15.07.2013. 21:58
U što nam pakiraju jela i pića?
Za pijenje vode na poslu najbolje kupite malu staklenu bocu za osobnu upotrebu te tako učinite nešto korisno za sebe i svoju okolinu. ...
više...
Ukoliko već niste, uložite u kvalitetne tave i posuđe za kuhanje s neprijanjanjućom površinom Dijeta uz koju se ne pati 10.07.2013. 22:50
Dijeta uz koju se ne pati
Smanjite masnoću, povećajte udio vlakana. ...
više...
Za pravo osvježenje na kraju dodajte mineralnu ili soda vodu Oplemenite limun i uradite limunadu 08.07.2013. 12:00
Oplemenite limun i uradite limunadu
Najbolje je da zasladite sa sirupom - on se otapa puno brže od šećera. ...
više...
Kavu su isprva pili jemenski sufiji u Kairu Kava, kava, kava 07.07.2013. 13:49
Kava, kava, kava
Riječ qahwa bila je u općoj upotrebi i prije nego je bila poznata sama kava i to kao jedan od izraza za vino. ...
više...
Wine and Food Proffesional. Očekujemo početak Riesling Masterclassa s Ernstom Loosenom. Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga 06.07.2013. 17:42
Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga
Priča o dr. Loosenu i Ernstu Loosenu počinje prije više od dva stoljeća. ...
više...
Za nježno svježe povrće i ribu nema ništa bolje Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja 28.06.2013. 17:20
Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja
Vitamini i mineralne tvari, aroma i boja pod parom ostaju potpuno očuvani. ...
više...
Dobro odabrana vina pretvaraju posjet restauraciji u nezaboravan gastronomski vrhunac. Jedinstveni čimbenici okusa vina 28.06.2013. 11:55
Jedinstveni čimbenici okusa vina
Prvi čimbenik je osjećaj u ustima koji nastaje u usnoj šupljini nakon što smo nešto kušali. ...
više...
U pravilu su hladnjaci tako opremljeni da se zapravo ništa ne može uraditi pogrešno Rashlađivanje namirnica 27.06.2013. 12:26
Rashlađivanje namirnica
Najduže se mogu održati namirnice kada ih odmah po kupovini zapakirate i stavite u hladnjak. ...
više...
Dobro vino pokretom pretvoreno u gemišt Koliko poznamo vina 25.06.2013. 16:29
Koliko poznamo vina
Vino treba piti kao vino, dakle iz užitka, a vodu kao vodu, dakle protiv žeđi. ...
više...

  Stranica 8 od 11
1 2 3 4 5 6 7 [8]  9 10