Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Wine and Food Proffesional. Očekujemo početak Riesling Masterclassa s Ernstom Loosenom. Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga 06.07.2013. 17:42
Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga
Priča o dr. Loosenu i Ernstu Loosenu počinje prije više od dva stoljeća. ...
više...
Za nježno svježe povrće i ribu nema ništa bolje Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja 28.06.2013. 17:20
Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja
Vitamini i mineralne tvari, aroma i boja pod parom ostaju potpuno očuvani. ...
više...
Dobro odabrana vina pretvaraju posjet restauraciji u nezaboravan gastronomski vrhunac. Jedinstveni čimbenici okusa vina 28.06.2013. 11:55
Jedinstveni čimbenici okusa vina
Prvi čimbenik je osjećaj u ustima koji nastaje u usnoj šupljini nakon što smo nešto kušali. ...
više...
U pravilu su hladnjaci tako opremljeni da se zapravo ništa ne može uraditi pogrešno Rashlađivanje namirnica 27.06.2013. 12:26
Rashlađivanje namirnica
Najduže se mogu održati namirnice kada ih odmah po kupovini zapakirate i stavite u hladnjak. ...
više...
Dobro vino pokretom pretvoreno u gemišt Koliko poznamo vina 25.06.2013. 16:29
Koliko poznamo vina
Vino treba piti kao vino, dakle iz užitka, a vodu kao vodu, dakle protiv žeđi. ...
više...
Crni ribiz sadrži i bogatstvo mineralnih tvari čija kombinacija u cijelosti odgovara ljudskom tijelu Kralj je - crni ribiz 22.06.2013. 19:51
Kralj je - crni ribiz
Za one koji se pred izlozima voćarni kolebaju između kivija i ananasa sada je konačno na raspolaganju top ljestvica voća koja ukazuje na nje ...
više...
Avokadom možemo započeti već i zajutrak Avokado - voće tropskih stabala Srednje Amerike 22.06.2013. 14:52
Avokado - voće tropskih stabala Srednje Amerike
Od svih vrsta voća upravo avokado sadrži najveće količine masnoća, od 10 do 18 posto. ...
više...
Kako u vaš jelovnik možete dodati zdrave balastne tvar Balastne tvari - da molim! 02.06.2013. 16:38
Balastne tvari - da molim!
Iza imena balasne tvari kriju se aktivni i učinkoviti čuvari zdravlja . ...
više...
Ukusno zadovoljstvo lizanja ujedinjuje mlado i staro diljem globusa 10 činjenica zašto biste trebali uživati u sladoledu 31.05.2013. 18:08
10 činjenica zašto biste trebali uživati u sladoledu
Sladoled, kada se jede umjereno, ima svoje mjesto i u zdravoj prehrani. ...
više...
Slovenci uz stol najradije razgovaraju o hrani Slovenija - Središte kulinarskih raznolikosti 30.05.2013. 13:11
Slovenija - Središte kulinarskih raznolikosti
Najznačajniji ugostiteljski lokali – gostionice su jedno od karakterističnih znamenitosti Slovenije ...
više...
Jabuke i rajčice ispuštaju puno etilena i nije im mjesto uz ostalo voće i povrće Hladnjak: Na koji način mogu smanjiti potrošnju energije? 28.05.2013. 15:30
Hladnjak: Na koji način mogu smanjiti potrošnju energije?
U hladnjak ne pripadaju: senf, neotvorene konzerve, kruh, rajčica, jabuke, banane, krumpir, paprika, avokado i krastavci. ...
više...
Zajutrak je obrok koji nas budi i okrepljuje Zajutrak je prvi dnevni obrok hrane 25.05.2013. 14:01
Zajutrak je prvi dnevni obrok hrane
Već su djedovi naših djedova znali da je zajutrak najvažniji obrok dana i da novi dan može započeti na bezbroj načina. ...
više...
Svečane prigode bez debelih boca punih dragocjenih mjehurića su nezamislive Blagdanska vina 23.05.2013. 12:21
Blagdanska vina
Nema vina koje je jedino i isključivo blagdansko osim jednog, a to je pjenušac ili champagne. ...
više...
Pradomovinom bosiljka smatra se Indija. Bosiljak je najčešće upotrebljavana začinska biljka 12.05.2013. 20:28
Bosiljak je najčešće upotrebljavana začinska biljka
Bosiljak se može očuvati i sušenjem, konzervirati ga možemo svježeg utapanjem u maslinovo ulje. ...
više...
Dobar i loš izbor za prvi jutarnji obrok Najbolji zajutrak 28.04.2013. 21:16
Najbolji zajutrak
Obrozi u danu: zajutrak, doručak, ručak, užina i večera! ...
više...
Najveći korisnik je vaš penis Plan snažne prehrane za sportaše 16.04.2013. 21:45
Plan snažne prehrane za sportaše
lice ne izgledaju baš muški, ali su za prave mladiće! ...
više...
Postoji preko 2.500 različitih vrsta rajčica Zabavna strana rajčica 01.04.2013. 20:51
Zabavna strana rajčica
Godine 1986. zmjerena težina rajčice od 3,5 kg. ...
više...
Poznajemo li vino uopće? Koliko poznamo vina 29.03.2013. 15:58
Koliko poznamo vina
Sav trud vinogradara i vinara biva u sekundi uništen napadom vode koju dotačemo u vino. ...
više...
Oslobađa nas napetosti Šampanjac za zajutrak! 28.03.2013. 15:24
Šampanjac za zajutrak!
Što još ovo delikatno piće može ostaviti na našem nepcu, osim ugodnih mjehurića? ...
više...
Voćni sok mora sadržavati stopostotni udio voća Sok zapravo i nije samo sok... 28.03.2013. 14:47
Sok zapravo i nije samo sok...
Kada na pakiranju piše nektar tada je i do 3/4 manje voća! ...
više...

  Stranica 8 od 10
1 2 3 4 5 6 7 [8]  9 10