Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Uz jagode s tučenim slatkim vrhnjem rose Desertno vino, što je to? 09.03.2013. 18:56
Desertno vino, što je to?
Puno bolje je grupu desertnih vina jednostavno označavati i zvati slatka vina. ...
više...
Chilli Mogu li ljuti umaci poput čilija uništiti želudac? 09.03.2013. 16:44
Mogu li ljuti umaci poput čilija uništiti želudac?
Ispijanje cijele boce Tabasca može zadiviti vaše prijatelje, no želudac vam baš i neće biti zahvalan. ...
više...
Važno je smanjiti obroke Uspješna dijeta! 01.03.2013. 16:57
Uspješna dijeta!
Riječ „dijeta“ odlično se prodaje i ljudi jedva dočekaju prihvatiti novi pravac u držanju dijete. ...
više...
Kuhanje na pari, pirjanje, šatiranje i brzo pečenje Najzdravije načini kuhanja 28.02.2013. 19:44
Najzdravije načini kuhanja
Povrće, začini, visokovrijedna riba i meso su glavni sastojci kuhinje. ...
više...
Pretvorite ukusnu brzu hranu u zdrave i malokalorične obroke Zdravi Fast food 13.02.2013. 13:35
Zdravi Fast food
Kebab osvaja prvo mjesto na tablici nezdrave dostave. ...
više...
Proizvodnja vina diljem svijeta Najveći proizvođači vina 04.02.2013. 13:54
Najveći proizvođači vina
Koja su tipična vina i kakvog su okusa? ...
više...
Riječi kojima možete dojmiti Znanje o vinu: aroma, dekantirati, brut, domina... 30.01.2013. 13:38
Znanje o vinu: aroma, dekantirati, brut, domina...
Postoje riječi kojima možete dojmiti društvo. ...
više...
Snažna hrana Što će vas učiniti fit u veljači 29.01.2013. 13:26
Što će vas učiniti fit u veljači
Praviulan izbor hrane učinit će nas otpornijim i zdravijim. ...
više...
Pojmovi od A-Z- i ne mislite na sutra Mali leksikon vina 15.01.2013. 17:49
Mali leksikon vina
93% kućanstava u Danskoj redovito pije vino i time su svjetski prvaci. U Francuskoj ih je samo 85%. ...
više...
Porijeklo džina je nizozemsko Gin (džin) - ljubimac visokog društva 25.12.2012. 15:46
Gin (džin) - ljubimac visokog društva
Već je londonsko visoko društvo u 1920-tim godinama znalo cjeniti aromatičnu rakiju klekovaču. ...
više...
Označavanje šampanjca Izabrati pravi šampanjac 24.12.2012. 16:49
Izabrati pravi šampanjac
Pravilnim izborom šampanjca upotpšunit ćete doček Npve! ...
više...
Vaš početak s voćem i povrćem bogatim vitaminima Endivija - najbolja salata za zimske dane 24.12.2012. 16:00
Endivija - najbolja salata za zimske dane
Već je svećenik Sebastian Kneipp otkrio kiseli kupus kao živežnu namirnicu i kao ljekovito sredstvo. ...
više...
Koje vino piti uz tatarski biftek? Miris čepa 21.12.2012. 11:17
Miris čepa
U zadnje vrijeme gosti znaju popiti vino kao aperitiv, a biraju se uglavnom kvalitetna, harmonična, ugodna i puna u okusu vina poput graševi ...
više...
Zaboravite gadljivi brik a l'oeuf iz turističkih restorana. Tunis za sladokusce 12.12.2012. 09:52
Tunis za sladokusce
Pečena janjetina najbolje godi upravo uz cestu na dugom putu prema jugu do Sahare. ...
više...
Između Adelaidea i Helsinkija se dnevno ispija preko pola milijarde šalica Vrijeme je za čaj 11.12.2012. 19:28
Vrijeme je za čaj
Čaj prema najnovijim istraživanjima sadrži antigene koji jačaju imunološki sustav. ...
više...
Ukusni tagine? Najbolji ras-el-hanout? Maroko za sladokusce 10.12.2012. 17:33
Maroko za sladokusce
Sladite se masnim, sočnim datuljama, popijte šalicu juhe od puževa s uličnog prodajnog kioska na kotačima, jedite žlicom kremasti jogurt iz ...
više...
Ovako ćete pripremiti dobar obrok s malo masnoće Brzo pečenje 14.11.2012. 15:15
Brzo pečenje
Začinjeno i aromatično meso koje se peče u vrlo vrućem ulju. ...
više...
Nije riba ta koja odlučuje koje ćemo vino piti Vino, riba i ostalo 13.11.2012. 11:28
Vino, riba i ostalo
Plemenita bijela riba pečena u pećnici s krumpirom jedan je od najklasičnijih načina pripremanja ribe na Jadranu. ...
više...
Objed iz samoposluživanja, samo zagrijan u pećnici, kao vaš specijalitet! Savjeti za kuhinjske blefere 11.11.2012. 14:06
Savjeti za kuhinjske blefere
Moje pomanjkanje kulinarskih umijeća načinilo je od mene vrlo lukavog lažljivica. ...
više...
Postoje imena mjesta, ljudi i stvari koje je potrebno samo spomenuti i odmah je sve kristalno jasno. Jedno od najskupljih vina: Chateau d‘Yquem 31.10.2012. 14:21
Jedno od najskupljih vina: Chateau d‘Yquem
Chateau d’Yquem smješten je četrdesetak kilometara jugoistočno od Bordeauxa i jedan je od najpoznatijih u bordoškoj vinskoj regiji. ...
više...

  Stranica 9 od 10
1 2 3 4 5 6 7 8 [9]  10