Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Six-Pack Abs i američki predsjednici
Bilo bi nategnuto reći da Amerikanci biraju predsjednike na temelju tjelesnog izgleda, ali se birači često smiju kandidatima koji zrače energijom. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Pradomovinom bosiljka smatra se Indija. Bosiljak je najčešće upotrebljavana začinska biljka 12.05.2013. 20:28
Bosiljak je najčešće upotrebljavana začinska biljka
Bosiljak se može očuvati i sušenjem, konzervirati ga možemo svježeg utapanjem u maslinovo ulje. ...
više...
Dobar i loš izbor za prvi jutarnji obrok Najbolji zajutrak 28.04.2013. 21:16
Najbolji zajutrak
Obrozi u danu: zajutrak, doručak, ručak, užina i večera! ...
više...
Najveći korisnik je vaš penis Plan snažne prehrane za sportaše 16.04.2013. 21:45
Plan snažne prehrane za sportaše
lice ne izgledaju baš muški, ali su za prave mladiće! ...
više...
Postoji preko 2.500 različitih vrsta rajčica Zabavna strana rajčica 01.04.2013. 20:51
Zabavna strana rajčica
Godine 1986. zmjerena težina rajčice od 3,5 kg. ...
više...
Poznajemo li vino uopće? Koliko poznamo vina 29.03.2013. 15:58
Koliko poznamo vina
Sav trud vinogradara i vinara biva u sekundi uništen napadom vode koju dotačemo u vino. ...
više...
Oslobađa nas napetosti Šampanjac za zajutrak! 28.03.2013. 15:24
Šampanjac za zajutrak!
Što još ovo delikatno piće može ostaviti na našem nepcu, osim ugodnih mjehurića? ...
više...
Voćni sok mora sadržavati stopostotni udio voća Sok zapravo i nije samo sok... 28.03.2013. 14:47
Sok zapravo i nije samo sok...
Kada na pakiranju piše nektar tada je i do 3/4 manje voća! ...
više...
Uz jagode s tučenim slatkim vrhnjem rose Desertno vino, što je to? 09.03.2013. 18:56
Desertno vino, što je to?
Puno bolje je grupu desertnih vina jednostavno označavati i zvati slatka vina. ...
više...
Chilli Mogu li ljuti umaci poput čilija uništiti želudac? 09.03.2013. 16:44
Mogu li ljuti umaci poput čilija uništiti želudac?
Ispijanje cijele boce Tabasca može zadiviti vaše prijatelje, no želudac vam baš i neće biti zahvalan. ...
više...
Važno je smanjiti obroke Uspješna dijeta! 01.03.2013. 16:57
Uspješna dijeta!
Riječ „dijeta“ odlično se prodaje i ljudi jedva dočekaju prihvatiti novi pravac u držanju dijete. ...
više...
Kuhanje na pari, pirjanje, šatiranje i brzo pečenje Najzdravije načini kuhanja 28.02.2013. 19:44
Najzdravije načini kuhanja
Povrće, začini, visokovrijedna riba i meso su glavni sastojci kuhinje. ...
više...
Pretvorite ukusnu brzu hranu u zdrave i malokalorične obroke Zdravi Fast food 13.02.2013. 13:35
Zdravi Fast food
Kebab osvaja prvo mjesto na tablici nezdrave dostave. ...
više...
Proizvodnja vina diljem svijeta Najveći proizvođači vina 04.02.2013. 13:54
Najveći proizvođači vina
Koja su tipična vina i kakvog su okusa? ...
više...
Riječi kojima možete dojmiti Znanje o vinu: aroma, dekantirati, brut, domina... 30.01.2013. 13:38
Znanje o vinu: aroma, dekantirati, brut, domina...
Postoje riječi kojima možete dojmiti društvo. ...
više...
Snažna hrana Što će vas učiniti fit u veljači 29.01.2013. 13:26
Što će vas učiniti fit u veljači
Praviulan izbor hrane učinit će nas otpornijim i zdravijim. ...
više...
Pojmovi od A-Z- i ne mislite na sutra Mali leksikon vina 15.01.2013. 17:49
Mali leksikon vina
93% kućanstava u Danskoj redovito pije vino i time su svjetski prvaci. U Francuskoj ih je samo 85%. ...
više...
Porijeklo džina je nizozemsko Gin (džin) - ljubimac visokog društva 25.12.2012. 15:46
Gin (džin) - ljubimac visokog društva
Već je londonsko visoko društvo u 1920-tim godinama znalo cjeniti aromatičnu rakiju klekovaču. ...
više...
Označavanje šampanjca Izabrati pravi šampanjac 24.12.2012. 16:49
Izabrati pravi šampanjac
Pravilnim izborom šampanjca upotpšunit ćete doček Npve! ...
više...
Vaš početak s voćem i povrćem bogatim vitaminima Endivija - najbolja salata za zimske dane 24.12.2012. 16:00
Endivija - najbolja salata za zimske dane
Već je svećenik Sebastian Kneipp otkrio kiseli kupus kao živežnu namirnicu i kao ljekovito sredstvo. ...
više...
Koje vino piti uz tatarski biftek? Miris čepa 21.12.2012. 11:17
Miris čepa
U zadnje vrijeme gosti znaju popiti vino kao aperitiv, a biraju se uglavnom kvalitetna, harmonična, ugodna i puna u okusu vina poput graševi ...
više...

  Stranica 9 od 11
1 2 3 4 5 6 7 8 [9]  10