Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Prehrana
Sladoled je nekada bio slastica dostojna samo odabranih Sladoled je star 2123 godine 29.07.2013. 14:40
Sladoled je star 2123 godine
Aleksandar Makedonski je slao robove da donesu led s planina kako bi se damama, a i njegovom ljubavniku pripremala ta božanska slastica. ...
više...
Kada vas obuzme osjećaj gladi, pritisnite na akupresurnu točku u žlijebu između nosa i gornje usnice Savjeti za mršavljenje 29.07.2013. 13:24
Savjeti za mršavljenje
Gladni ćete u trgovini prije pokleknuti pred primamljivom, ali zabranjenom hranom. ...
više...
Ljetno piće Limunada 27.07.2013. 14:20
Limunada
Oplemenite limun ...
više...
Smanjili smo obroke, redovito vježbali, ali nismo smršavili. Zašto? Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti 25.07.2013. 16:22
Najčešće pogreške pri prehrani i dijeti
Gladovanje tijekom dana zapravo je izazov večernjim satima. ...
više...
Hrana je nešto nalik nagradi samome sebi, nalik utjehi i užitku. Kada hrana postane droga 24.07.2013. 14:22
Kada hrana postane droga
Priušti si jedan keks, a zatim još jedan. Nakon petog, osjeća se utješenom... ...
više...
Vjerujem da ne postoji koktel koji je istovremeno toliko poznat i nepoznat Uspon i pad Martinija 22.07.2013. 15:59
Uspon i pad Martinija
Današnji ljubitelji ga rade i sa slatkim vrhnjem, svježim voćem i povrćem te šarenim likerima. ...
više...
A na boci piše… U što nam pakiraju jela i pića? 15.07.2013. 21:58
U što nam pakiraju jela i pića?
Za pijenje vode na poslu najbolje kupite malu staklenu bocu za osobnu upotrebu te tako učinite nešto korisno za sebe i svoju okolinu. ...
više...
Ukoliko već niste, uložite u kvalitetne tave i posuđe za kuhanje s neprijanjanjućom površinom Dijeta uz koju se ne pati 10.07.2013. 22:50
Dijeta uz koju se ne pati
Smanjite masnoću, povećajte udio vlakana. ...
više...
Za pravo osvježenje na kraju dodajte mineralnu ili soda vodu Oplemenite limun i uradite limunadu 08.07.2013. 12:00
Oplemenite limun i uradite limunadu
Najbolje je da zasladite sa sirupom - on se otapa puno brže od šećera. ...
više...
Kavu su isprva pili jemenski sufiji u Kairu Kava, kava, kava 07.07.2013. 13:49
Kava, kava, kava
Riječ qahwa bila je u općoj upotrebi i prije nego je bila poznata sama kava i to kao jedan od izraza za vino. ...
više...
Wine and Food Proffesional. Očekujemo početak Riesling Masterclassa s Ernstom Loosenom. Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga 06.07.2013. 17:42
Dr. Loosen Mozelsko carstvo Rizlinga
Priča o dr. Loosenu i Ernstu Loosenu počinje prije više od dva stoljeća. ...
više...
Za nježno svježe povrće i ribu nema ništa bolje Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja 28.06.2013. 17:20
Kuhanje na pari - najpoštednija metoda kuhanja
Vitamini i mineralne tvari, aroma i boja pod parom ostaju potpuno očuvani. ...
više...
Dobro odabrana vina pretvaraju posjet restauraciji u nezaboravan gastronomski vrhunac. Jedinstveni čimbenici okusa vina 28.06.2013. 11:55
Jedinstveni čimbenici okusa vina
Prvi čimbenik je osjećaj u ustima koji nastaje u usnoj šupljini nakon što smo nešto kušali. ...
više...
U pravilu su hladnjaci tako opremljeni da se zapravo ništa ne može uraditi pogrešno Rashlađivanje namirnica 27.06.2013. 12:26
Rashlađivanje namirnica
Najduže se mogu održati namirnice kada ih odmah po kupovini zapakirate i stavite u hladnjak. ...
više...
Dobro vino pokretom pretvoreno u gemišt Koliko poznamo vina 25.06.2013. 16:29
Koliko poznamo vina
Vino treba piti kao vino, dakle iz užitka, a vodu kao vodu, dakle protiv žeđi. ...
više...
Crni ribiz sadrži i bogatstvo mineralnih tvari čija kombinacija u cijelosti odgovara ljudskom tijelu Kralj je - crni ribiz 22.06.2013. 19:51
Kralj je - crni ribiz
Za one koji se pred izlozima voćarni kolebaju između kivija i ananasa sada je konačno na raspolaganju top ljestvica voća koja ukazuje na nje ...
više...
Avokadom možemo započeti već i zajutrak Avokado - voće tropskih stabala Srednje Amerike 22.06.2013. 14:52
Avokado - voće tropskih stabala Srednje Amerike
Od svih vrsta voća upravo avokado sadrži najveće količine masnoća, od 10 do 18 posto. ...
više...
Kako u vaš jelovnik možete dodati zdrave balastne tvar Balastne tvari - da molim! 02.06.2013. 16:38
Balastne tvari - da molim!
Iza imena balasne tvari kriju se aktivni i učinkoviti čuvari zdravlja . ...
više...
Ukusno zadovoljstvo lizanja ujedinjuje mlado i staro diljem globusa 10 činjenica zašto biste trebali uživati u sladoledu 31.05.2013. 18:08
10 činjenica zašto biste trebali uživati u sladoledu
Sladoled, kada se jede umjereno, ima svoje mjesto i u zdravoj prehrani. ...
više...
Slovenci uz stol najradije razgovaraju o hrani Slovenija - Središte kulinarskih raznolikosti 30.05.2013. 13:11
Slovenija - Središte kulinarskih raznolikosti
Najznačajniji ugostiteljski lokali – gostionice su jedno od karakterističnih znamenitosti Slovenije ...
više...

  Stranica 9 od 12
1 2 3 4 5 6 7 8 [9]  10