Najčistiji zrak na svijetu
Znanstvenici su uvjereni da su pronašli najčistiji zrak koji uopće nije onečišćen ljudskim djelovanjem. ...
Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Combis i FlixBus uvode novu digitalnu uslugu u autobusima diljem Europe
Objavljeno: 24.01.2019. 17:24  
Promocija hrvatskog turizma na digitalni način
Promocija hrvatskog turizma na digitalni način

Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i FlixBus, jedan od najvećih europskih autobusnih prijevoznika, ugovorili su suradnju te putem platforme excursor uvode novu mogućnost za sve putnike omogućujući instant kupnju izleta za vrijeme putovanja.

Uz pomoć excursora, od prosinca 2018., putnici Flixbusa tijekom putovanja, mogu skeniranjem QR kộda (kratica od engl. Quick Response) vidjeti postojeće informacije o raspoloživosti i cijenama, s opisom i detaljima izleta te vrlo jednostavno, u samo nekoliko klikova, za vrijeme same vožnje planirati i rezervirati svoj posjet u različita izletnička odredišta. 

Usluga je omogućena na brojnim autobusnim linijama iz austrijskih, njemačkih i talijanskih gradova prema Zagrebu, a kako bi se najučinkovitije ponudilo izlete u Hrvatskoj.

Platforma excursor je namijenjena organizatorima izleta, putničkim agencijama, hotelima i ostalim ponuditeljima smještaja i vanpansionskih sadržaja. Omogućuje brzu rezervaciju u nekoliko klikova. Također, ovo rješenje omogućuje dogovor i prodaju izleta u stvarnom vremenu čime se otklanja mogućnost prebukiranja. 


  isprintaj članak