Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Combis i FlixBus uvode novu digitalnu uslugu u autobusima diljem Europe
Objavljeno: 24.01.2019. 17:24  
Promocija hrvatskog turizma na digitalni način
Promocija hrvatskog turizma na digitalni način

Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i FlixBus, jedan od najvećih europskih autobusnih prijevoznika, ugovorili su suradnju te putem platforme excursor uvode novu mogućnost za sve putnike omogućujući instant kupnju izleta za vrijeme putovanja.

Uz pomoć excursora, od prosinca 2018., putnici Flixbusa tijekom putovanja, mogu skeniranjem QR kộda (kratica od engl. Quick Response) vidjeti postojeće informacije o raspoloživosti i cijenama, s opisom i detaljima izleta te vrlo jednostavno, u samo nekoliko klikova, za vrijeme same vožnje planirati i rezervirati svoj posjet u različita izletnička odredišta. 

Usluga je omogućena na brojnim autobusnim linijama iz austrijskih, njemačkih i talijanskih gradova prema Zagrebu, a kako bi se najučinkovitije ponudilo izlete u Hrvatskoj.

Platforma excursor je namijenjena organizatorima izleta, putničkim agencijama, hotelima i ostalim ponuditeljima smještaja i vanpansionskih sadržaja. Omogućuje brzu rezervaciju u nekoliko klikova. Također, ovo rješenje omogućuje dogovor i prodaju izleta u stvarnom vremenu čime se otklanja mogućnost prebukiranja. 


  isprintaj članak