Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Posjetitelji će moći glasati za svoj omiljeni burger
Objavljeno: 03.09.2020. 13:29  
Pucanj gričkog topa otvorio Zagreb Burger Festival
Pucanj gričkog topa otvorio Zagreb Burger Festival
  • Pucanj gričkog topa otvorio Zagreb Burger Festival

Na slikama: ozračje; kuhari

Uz pucanj Gričkog topa, točno u podne, Zagreb Burger Festival je otvorio svoju mirisnu zelenu oazu na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Tako će do 13. rujna obožavatelji hamburgera moći će kušati neobične i klasične okuse jela od mesa, koje će pripremati kuhari i vrsni ugostitelji Mate Janković, Ivan Pažanin, Mario Mihelj, Marko Palfi, Goran Nišević i Marin Medak. 

Za pića će se, osim Coca Cole, pobrinut bartmeni Marin Nekić na Jamnica Gemišt & Nachos trucku, koji uz gemište i pulled pork nachose priprema i smokana pileća krilca, Adriano Nejašmić iz Mangoste s tequila koktelima serviranim u grejpu te Gingle Bells s bogatom ponudom G3 Spirits ginova koji će se strastveno grliti s Thomas Henry tonicima.

Staropramen u suradnji s RougeMarinom u svom Food Trucku nudi i jedan povoljan kombo - Buhtla burger + Staropramen po odličnoj cijeni. U kućici Le kolač Roberta Hromalića uz kolače ude i dva nova sladoledna okusa. 

Cooking show će biti održan u kućici Reshetka International, 8 rujna od 18,30 sati, gdje će Nikola Božić ugostiti mladu kuharicu iz Istre, Katarinu Vrenc. 

Dok će se odrasli opuštati uz DJ ritmove, djecu očekuju igraonice i radionice, a od 11. do 13. rujna,  grafiter Krešo Golubić podučit će ih izradi grafita. Poseban gost festivala je Nicolas Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas, koji će 7. rujna u 18 sati održati radionicu line dancea, plesa koji je zaludio cijeli svijet. 

Ozren Kanceljak Kanca će otvoriti i zatvoriti Festival uz svoju raskošnu set listu. Nastupit će i DJ’evi ZOZO, Stanko Bondža, Mareković, William Collins, Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, a jednu od večeri provest ćemo uz glazbu Johnnya Casha. 

Posjetitelji će moći glasati za svoj omiljeni burger putem QR koda označenog na računu, a tri najbolja burgera bit će proglašena 13 rujna u 18 sati.

  isprintaj članak