Krvava kiša u Indiji
Postoje mnoge pretpostavke koje objašnjavaju ovo čudo, uključujući vulkanske materijale i svemirska podrijetla koje tek treba dokazati.
...
Naočale čuvaju našu najveću dragocjenost - vid
Sunčane naočale trebaju zaštititi vaše oči od štetnih sunčevih UV, kao i prašine i zagađenja oko nas ...
U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
U subotu, 15. rujna, bit će prava pustolovina doživjeti pulske ulice
Objavljeno: 05.09.2018. 15:15  
Pulska Xica powered by run&trek – 15. rujna 2018. godine
Pulska Xica powered by run&trek – 15. rujna 2018. godine

Nakon inicijalne utrke istrčane uz šetnicu Lungomare, ovo će biti četvrta godina da se noćno izdanje pulske Xice održava u središtu grada s veličanstvenim ulaskom u cilj u dvijetisućljetnu Arenu. U subotu, 15. rujna, bit će prava pustolovina doživjeti pulske ulice osvijetljene na jedinstven način jer je istovremeno u tijeku Visualia Festival. 

 

Nakon što se prošle godine pridružio GRAWE Hrvatska d.d. sa svojom akcijom PoKRENI, kada je osim 10 km u ponudi rekreativcima bila i mogućnost trčanja na dvostruko kraćoj dionici od 5 km, ove se godine priključio i partner dm s ciljem popularizacije trčanja od najmanjih nogu se uvode i dječje utrke u kategorijama za predškolarce i osnovnoškolce. 

 

Kako bi uživanje uz prekrasne vizualne efekte, koje su ponovno pripremili marljivi organizatori Visualia Festivala, bilo primamljivije i za one najbrže, osigurani su i za njih posebne nagrade. Najbrži natjecatelji na 5 i 10 km bez obzira na spol, na poklon dobivaju Garmin sportski sat, a ostali poklon bon run&trek, dok najbrže natjecateljice osvajaju poklon paket dm-a! Ulaskom u cilj, svi će se natjecatelji osvježiti hladnim bezalkoholnim pivom Heineken 0,0 i preuzeti završničku medalju.

Startni paket sadrži dryfit majicu pokrovitelja GRAWE Hrvatska d.d., bočicu Dukat fit mliječnog proteinskog napitka, bočicu Studene vode i rujansko izdanje magazina Trčanje u kojem su proteinske pločice Dukat Fit , dok će se djeca osvježiti uz XIXO ledeni čaj. Startnina za grupne prijave (10+) iznosi 110 kuna, dok za pojedinačnu prijavu startnina iznosi 120 kn. 

Prijave su otvorene do 10. rujna 2018. godine. 

Podizanje startnih brojeva i čipova za sve sudionike održava se u petak, 14. rujna od 16 do 21 sati u Hotelu Rivijera na adresi Splitska 1, ili, na dan utrke od 16 do 19 sati u šatoru organizatora ispred Arene. Startni broj ne morate preuzeti osobno već ga može preuzeti netko umjesto vas uz predočenje vašeg računa ili fotografije/kopije vaše osobne iskaznice.

Mjerenje vremena je elektronsko uz korištenje čipova te će svi rezultati biti objavljeni neposredno po završetku utrke na stranici www.utrka.com. Vremensko ograničenje za trku na 10 km iznosi 90 minuta.

„Od prvog puta kada je organizirana ova utrka, trčalo se uz zalazak sunca. Vodili smo se rečenicom #vjerujusebe te bi se ovim putem zahvalili i ERSTE Banci koja vjeruje u nas. U suradnji s run&trek, ove godine se organizaciji pridružio ponajbolji organizator utrka na ovim prostorima Robert Franjković te će zajednički #OsvijetlitiObraz svima nama koji sudjelujemo u kreiranju Xice," naglasio je Erik Lukšić, direktor trke

 

Oorganizator je: Udruga kineziologa Pula, ISTRun j.d.o.o., Run Trek.

  isprintaj članak