Opasni osvježivači prostora
Istraživanja su pokazala da bezopasni limonin u dodiru s ozonom iz zraka stvara molekule opasnog formaldehida, poznatog uzročnika najtežih bolesti poput raka. ...
Ne morate platiti sve što dolazi na stol
Novo jelo ili piće ne plaćate, a ako ugostitelj odbije zamjenu naručeno niste dužni platiti. ...
Nove SightRun ture za novu turističku sezonu za one koji vole trčanje
SightRun tim kaže kako bi trčanje nakon biciklizma moglo zapravo postati novi zaštitni znak Hrvatske, ako se dovoljno potrudimo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Plitvička dolina je neizostavna postaja na putu do Plitvičkih jezera
Objavljeno: 12.06.2019. 12:53  
Rakovica prestavila promidžbeni film „I ovo su Plitvičke doline!“
Rakovica prestavila promidžbeni film „I ovo su Plitvičke doline!“

Kako bi svoj kraj dodatno približili posjetiteljima, Turistička zajednica općine Rakovica izradila je dinamičan promidžbeni film koji ujedinjuje sve ljepote i ljude ovog odredišta.

Jeste li znali da u neposrednoj blizini Plitvica možete jahati, biciklirati, istraživati podzemni svijet, družiti se s divljim jelenima, uživati u adrenalinskim sportovima i domaćoj hrani, posjetiti povijesne zanimljivosti i rijeku Koranu te uživati u dobrom smještaju?  

„Ovim promidžbenim filmom i krećemo s još jačim radom na prepoznavanju Plitvičkih dolina kao neizostavne postaje na putu prema Plitvicama u kojoj se vrijedi zadržati, a što potvrđuje činjenica kako smo godinama najpopularnije odredište u Karlovačkoj županiji po broju posjeta i noćenja.” - istaknula je Mira Špoljarić, direktorica Turističke zajednice općine Rakovica.

 

Link videa:

https://www.youtube.com/watch?v=WYo8tBEuEbo

  isprintaj članak