Krvava kiša u Indiji
Postoje mnoge pretpostavke koje objašnjavaju ovo čudo, uključujući vulkanske materijale i svemirska podrijetla koje tek treba dokazati.
...
Naočale čuvaju našu najveću dragocjenost - vid
Sunčane naočale trebaju zaštititi vaše oči od štetnih sunčevih UV, kao i prašine i zagađenja oko nas ...
U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept za četiri osobe Juha od šparoga s okruglicama od tofua
15.04.2019. 09:36
Juha od šparoga s okruglicama od tofua<br>
Juhu ulijemo u tanjure, dodamo okruglice i posipamo s krušnim mrvicama. ...
više...
Antimikrobni smoothie koji sprečava i pojavu raka, moždanog udara i snizuje kolesterol Smoothie od breskve, marakuje i sjemenki lana 06.03.2019. 10:26
Smoothie od breskve, marakuje i sjemenki lana
Marakuja je na hrvatskom gospodinova krunica, a engleskom Passion Fruit. ...
više...
Recept za 4 obroka Entrecôte Café de Paris 28.02.2019. 11:25
Entrecôte Café de Paris
Vrijeme pripreme: 30 minuta, energetska vrijednost: 990 kcal, 4060 kJ. ...
više...
Janjetinu odlikuje visoki sadržaj željeza Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini 20.02.2019. 15:54
Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini
Janjeće meso treba dozrijevati oko jedan tjedan. ...
više...
Tradicionalno rusko jelo Boršč 06.02.2019. 10:40
Boršč
više...
Kobasicu, kuhani krumpir, mrkvu i krastavce izrezati na kockice. Aromatična salata od jaja 05.02.2019. 09:49
Aromatična salata od jaja
više...
Malo čaja i više vina za pravi užitak Lovački čaj 02.02.2019. 14:33
Lovački čaj
više...
Recept za četiri osobe Fazanova prsa sa šarenom salatom 26.01.2019. 06:28
Fazanova prsa sa šarenom salatom
Jelo ukrasiti malinama, ribizom, borovnicama i prženim indijskim oraščićima. ...
više...
Primjereno i za šećeraše GASPACHO (hladna španjolska juha) 24.01.2019. 10:41
GASPACHO (hladna španjolska juha)
Recept niske energetske vrijednosti i sastava namirnica kojeg se preporuča za dijetalnu prehranu. ...
više...
Jelo za prste oblizati Primavera od teletine i janjetine 03.01.2019. 18:14
Primavera od teletine i janjetine
Panada je usitnjena i prokuhana mješavina odstajalog kruha i vode s dodatkom ulja, a koristi se za povezivanje i ugušćivanje jela. ...
više...
Jelo koji mnogi obožavaju Tatarski beefsteak 31.10.2018. 18:14
Tatarski beefsteak
Bitno je meso kosati nožem i pritom vaditi bijele žilice! ...
više...
Upoznajte burbon Manhattan koktel 08.10.2018. 11:07
Manhattan koktel
Ovo je vrlo popularni dnevni koktel, koji se služi najčešće u čaši za martini. ...
više...
Nježni listići korabice su neizrecivo zdravi Krem juha od korabice s okruglicama od lososa 05.07.2018. 09:02
Krem juha od korabice s okruglicama od lososa
Hranjiva vrijednost po obroku: 282 kcal; 1.197 kJ; masnoća 16,6 g; ugljikohidrata 17 g; BE 1,3; kolesterola 117 mg ...
više...
Karipski ledeni san Karamelizirani parfe od limete 03.07.2018. 11:24
Karamelizirani parfe od limete
Kiselkasta limeta i slatki mango u uzbudljivoj naizmjeničnoj igri okusa. ...
više...
Pripremljeno se može nekoliko dana čuvati u hladnjaku Plata predjela s punjenim povrćem 12.06.2018. 11:45
Plata predjela s punjenim povrćem
U pravom turskom domaćinstvu je ovaj pripravak s patlidžanima uvijek unaprijed pripremljen. ...
više...
Klasično pečenje s crvenim lukom predstavlja najsvjetliju točku kuhinje Goveđi odresci s lukom 08.06.2018. 13:37
Goveđi odresci s lukom
Hranjiva vrijednost po obroku: 406 kcal; 4,3 g bjelančevina; 21 g masnoće; 10 g ugljikohidrata; 0,1 jedinica (BE); 126 g kolesterola ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina 05.06.2018. 09:23
Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina
U zelenilu i tišini Gračana, podsljemenskog dijela Zagreba, pod krovovima Starog Puntijara, restorana s gotovo 200 godina dugom tradicijom p ...
više...
Recept koji će vas oduševiti Morski plodovi na tanjuru 11.05.2018. 15:45
Morski plodovi na tanjuru
Oblikovati pljeskavice i ćevapčiće, uvaljati ih u krušne mrvice i peći na vrućem ulju ili roštilju. ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Teleća ragu juha 09.05.2018. 13:00
Teleća ragu juha
U zagrebačkoj kuhinji se velika pozornost kod pripreme jela pridavala začinima poput papra, šafrana, muškatnog oraščića, đumbira, limuna i d ...
više...

  Stranica 1 od 8
[1]  2 3 4 5 6 7 8