Prodaja kineskih 5G pametnih telefona trebala bi doseći 140 milijuna komada 2020. godine
Kineska prodaja 5G pametnih telefona u srpnju iznosila je blizu 14 milijuna komada, što je 239 posto više u odnosu na siječanj ...
Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Za one koji brinu o zdravlju Savijača od kelja 11.05.2017. 08:45
Savijača od kelja
Za one koji brinu o zdravlju: 483 kcal/2 017 kJ; 27 g masnoća; 8 g balastnih tvari; 107 mg kolesterola
Kod visokog tlaka: 1 g kuhinjske s ...
više...
S 500 g raznog povrća odlična juha Ukusna juha od povrća 10.05.2017. 13:22
Ukusna juha od povrća
Krem juhe koje priređujemo s povrćem od kojeg radimo pire (mahunarke, repa) same po sebi nisu guste, pa ih zato treba zgušnjavati s vrhnjem. ...
više...
Recept iz restorana Bitoraj, Fužine Gulaš od divljači 08.05.2017. 00:22
Gulaš od divljači
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Savijača od borovnice 07.05.2017. 09:24
Savijača od borovnice
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Juha od gljiva za 4 osobe 06.05.2017. 09:44
Juha od gljiva za 4 osobe
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Palačinke punjene s gljivama i pršutom 05.05.2017. 10:34
Palačinke punjene s gljivama i pršutom
više...
Čarobna torta za koju treba dosta vremena za pripremu Čokoladna torta s đumbirom 12.01.2017. 19:08
Čokoladna torta s đumbirom
više...
Đumbir kao spas za debelo crijevo Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira 04.01.2017. 11:14
Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira
Đumbir je neotrovan način za sprečavanje nastanka raka. ...
više...
Marelice potječu iz Kine Okruglice (knedle) od marelica 26.12.2016. 15:46
Okruglice (knedle) od marelica
Ime "marelica" dolazi iz latinskog "armenica" (= potječe iz Armenije). ...
više...
Uz to se poslužuje slatko-ljuti umak Hladni užitak od oslića i tune 06.12.2016. 19:31
Hladni užitak od oslića i tune
Slatko-ljuti umak možete ga napraviti od zaprženog luka na maslinovom ulju, crnog vina, meda, peperočine, malo aceto balzamica, soli i papra ...
više...
Pripremio: Predrag Galjevski, chef Mesni hladni užitak 14.11.2016. 16:19
Mesni hladni užitak
Poslužiti hladno s povrćem prethodno desetak minuta kuhanim na pari, dobro ohlađenim i oblikovanim u želatini. ...
više...
Pripremio: Predrag Galjevski, chef Kockice od kave s voćnim kupom 07.11.2016. 20:09
Kockice od kave s voćnim kupom
više...
Umakom prelijemo šparoge ili neko drugo povrće te vrste ili ga poslužimo zasebno Zeleni umak 19.10.2016. 16:29
Zeleni umak
Kako biste postigli ljepši izgled možete dodati sitno sjeckanu žutu, crvenu, zelenu ili crvenu papriku. ...
više...
Janjetina se odlikuje visokim sadržajem željeza, jamči dopadljivo jelo i lagano se pripravlja Janjeći file u ljuski od začinskog bilja 07.10.2016. 15:15
Janjeći file u ljuski od začinskog bilja
Preporučljivo je meso prije priprave (preko noći) marinirati: meso se zajedno sa začinima i začinskim biljkama stavlja u ulje. ...
više...
Kotlet je najbolji za pečenje na roštilju ili brzo prženje. Začinjen i sočan. Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini 07.10.2016. 14:57
Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini
Janjetina je mekana i zbog prirodnog uzgoja životinje odličnog je okusa. ...
više...
Mulsum - vino kojeg su Rimljani pili kao aperitiv u dugim večerama Začinjeno vino Mulsum 26.09.2016. 15:18
Začinjeno vino Mulsum
više...

  Stranica 10 od 14
[10]  11 12 13 14