Nove SightRun ture za novu turističku sezonu za one koji vole trčanje
SightRun tim kaže kako bi trčanje nakon biciklizma moglo zapravo postati novi zaštitni znak Hrvatske, ako se dovoljno potrudimo. ...
Prvi strip na svijetu

Strip je pridonio nazivu "žuti tisak" za novine i časopise sa senzacionalističkim sadržajem. ...
Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Karipski ledeni san Karamelizirani parfe od limete 03.07.2018. 11:24
Karamelizirani parfe od limete
Kiselkasta limeta i slatki mango u uzbudljivoj naizmjeničnoj igri okusa. ...
više...
Pripremljeno se može nekoliko dana čuvati u hladnjaku Plata predjela s punjenim povrćem 12.06.2018. 11:45
Plata predjela s punjenim povrćem
U pravom turskom domaćinstvu je ovaj pripravak s patlidžanima uvijek unaprijed pripremljen. ...
više...
Klasično pečenje s crvenim lukom predstavlja najsvjetliju točku kuhinje Goveđi odresci s lukom 08.06.2018. 13:37
Goveđi odresci s lukom
Hranjiva vrijednost po obroku: 406 kcal; 4,3 g bjelančevina; 21 g masnoće; 10 g ugljikohidrata; 0,1 jedinica (BE); 126 g kolesterola ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina 05.06.2018. 09:23
Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina
U zelenilu i tišini Gračana, podsljemenskog dijela Zagreba, pod krovovima Starog Puntijara, restorana s gotovo 200 godina dugom tradicijom p ...
više...
Recept koji će vas oduševiti Morski plodovi na tanjuru 11.05.2018. 15:45
Morski plodovi na tanjuru
Oblikovati pljeskavice i ćevapčiće, uvaljati ih u krušne mrvice i peći na vrućem ulju ili roštilju. ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Teleća ragu juha 09.05.2018. 13:00
Teleća ragu juha
U zagrebačkoj kuhinji se velika pozornost kod pripreme jela pridavala začinima poput papra, šafrana, muškatnog oraščića, đumbira, limuna i d ...
više...
Recept za četiri obroka Hladna juha od špinata 26.04.2018. 12:52
Hladna juha od špinata
Hranjiva vrijednost po obroku: 350 kcal; 6,7 g bjelančevina; 31 g masnoće; 12 g ugljikohidrata; 0,9 BE; 105 mg kolesterola ...
više...
Najbolje ga je čuvati u staklenim pivskim bocama Kvalitetan sok od rajčice 25.04.2018. 18:43
Kvalitetan sok od rajčice
Rajčica pirjana s kožicom gradi pektin koji omogućava bolju iskoristivost minerala i bio flavonoida. ...
više...
Odrezak sa začinima Ramstek s gljivama 08.04.2018. 08:47
Ramstek s gljivama
Po osobi približno 430 kcal (1800 kJ). ...
više...
Goranski nadjev koji pripremaju najčešće za uskršnji blagdan Budl - goranski nadjev 06.04.2018. 09:27
Budl - goranski nadjev
Ohlađenu kobasicu izrezati na ploške i poslužiti uz kuhanu šunku, kuhana jaja i druga uskršnja jela. ...
više...
Šparoge, četri jaja, tvrdi sir, sol i papar - gotovo Omlet sa šparogama 04.04.2018. 05:46
Ova proljetna povrtnica je vrlo ukusna i izuzetno ljekovita biljka. ...
više...
Recept restorana Stari puntijar, Zagreb Pašteta od divljači 02.04.2018. 15:16
Pašteta od divljači
više...
Đumbir koristi kao začin za slatka, ali i za pikantna jela, za ribu, povrće i jela od mesa Flambirana krema od đumbira 02.04.2018. 13:43
Flambirana krema od đumbira
Kad je gomolj pun i sočan i njegova se kora boje pijeska svilenkasto sjaji. ...
više...
Za one koji brinu o zdravlju (podaci) Nabujak od crnog korijena 28.02.2018. 09:49
Nabujak od crnog korijena
više...
Dijeta (i za dijabetičare) ne znači odricanje od svih ukusnih jela Povrće u hladetini (drhtalici, aspiku) 24.02.2018. 07:38
Povrće u hladetini (drhtalici, aspiku)
Tko je rekao da je nemoguće skuhati za jednu osobu? ...
više...
Jelo bez kolesterola Salata od kiselog kupusa 20.02.2018. 12:18
Salata od kiselog kupusa
Recept s navedenim vrijednostima za one koji brinu o zdravlju! ...
više...
Tijesto je gotovo kada se prestane lijepiti za ruke i dasku i počnu se praviti mjehuri Jednostavne pokladnice (krafne)
07.02.2018. 14:35
Jednostavne pokladnice (krafne)<br>
Kvasac pripremite unaprijed tako da razmrvljeni kvasac umijesite s malo brašna, dodate mlako mlijeko i ostavite da se diže. ...
više...
Putovima slavonskih jela Jelice Černi Okruglice od štuke u kopar umaku 06.02.2018. 12:26
Okruglice od štuke u kopar umaku
više...
Putevima slavonskih jela po receptima Jelice Černi Krumpirova juha na baranjski način 04.02.2018. 10:54
Krumpirova juha na baranjski način
više...
4 obroka, priprema oko 35 minuta Pileća krem-juha sa začinskim biljem i hrenom 25.01.2018. 09:50
Pileća krem-juha sa začinskim biljem i hrenom
Hranjiva vrijednost po obroku: 192 kalorija / 805 kJ; 14 g masnoće; 11 g ugljikohidrata; 0,6 BE; 42 mg kolesterola ...
više...

  Stranica 2 od 9
1 [2]  3 4 5 6 7 8 9