Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Kobasicu, kuhani krumpir, mrkvu i krastavce izrezati na kockice. Aromatična salata od jaja 05.02.2019. 09:49
Aromatična salata od jaja
više...
Malo čaja i više vina za pravi užitak Lovački čaj 02.02.2019. 14:33
Lovački čaj
više...
Recept za četiri osobe Fazanova prsa sa šarenom salatom 26.01.2019. 06:28
Fazanova prsa sa šarenom salatom
Jelo ukrasiti malinama, ribizom, borovnicama i prženim indijskim oraščićima. ...
više...
Primjereno i za šećeraše GASPACHO (hladna španjolska juha) 24.01.2019. 10:41
GASPACHO (hladna španjolska juha)
Recept niske energetske vrijednosti i sastava namirnica kojeg se preporuča za dijetalnu prehranu. ...
više...
Jelo za prste oblizati Primavera od teletine i janjetine 03.01.2019. 18:14
Primavera od teletine i janjetine
Panada je usitnjena i prokuhana mješavina odstajalog kruha i vode s dodatkom ulja, a koristi se za povezivanje i ugušćivanje jela. ...
više...
Jelo koji mnogi obožavaju Tatarski beefsteak 31.10.2018. 18:14
Tatarski beefsteak
Bitno je meso kosati nožem i pritom vaditi bijele žilice! ...
više...
Upoznajte burbon Manhattan koktel 08.10.2018. 11:07
Manhattan koktel
Ovo je vrlo popularni dnevni koktel, koji se služi najčešće u čaši za martini. ...
više...
Nježni listići korabice su neizrecivo zdravi Krem juha od korabice s okruglicama od lososa 05.07.2018. 09:02
Krem juha od korabice s okruglicama od lososa
Hranjiva vrijednost po obroku: 282 kcal; 1.197 kJ; masnoća 16,6 g; ugljikohidrata 17 g; BE 1,3; kolesterola 117 mg ...
više...
Karipski ledeni san Karamelizirani parfe od limete 03.07.2018. 11:24
Karamelizirani parfe od limete
Kiselkasta limeta i slatki mango u uzbudljivoj naizmjeničnoj igri okusa. ...
više...
Pripremljeno se može nekoliko dana čuvati u hladnjaku Plata predjela s punjenim povrćem 12.06.2018. 11:45
Plata predjela s punjenim povrćem
U pravom turskom domaćinstvu je ovaj pripravak s patlidžanima uvijek unaprijed pripremljen. ...
više...
Klasično pečenje s crvenim lukom predstavlja najsvjetliju točku kuhinje Goveđi odresci s lukom 08.06.2018. 13:37
Goveđi odresci s lukom
Hranjiva vrijednost po obroku: 406 kcal; 4,3 g bjelančevina; 21 g masnoće; 10 g ugljikohidrata; 0,1 jedinica (BE); 126 g kolesterola ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina 05.06.2018. 09:23
Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina
U zelenilu i tišini Gračana, podsljemenskog dijela Zagreba, pod krovovima Starog Puntijara, restorana s gotovo 200 godina dugom tradicijom p ...
više...
Recept koji će vas oduševiti Morski plodovi na tanjuru 11.05.2018. 15:45
Morski plodovi na tanjuru
Oblikovati pljeskavice i ćevapčiće, uvaljati ih u krušne mrvice i peći na vrućem ulju ili roštilju. ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Teleća ragu juha 09.05.2018. 13:00
Teleća ragu juha
U zagrebačkoj kuhinji se velika pozornost kod pripreme jela pridavala začinima poput papra, šafrana, muškatnog oraščića, đumbira, limuna i d ...
više...
Recept za četiri obroka Hladna juha od špinata 26.04.2018. 12:52
Hladna juha od špinata
Hranjiva vrijednost po obroku: 350 kcal; 6,7 g bjelančevina; 31 g masnoće; 12 g ugljikohidrata; 0,9 BE; 105 mg kolesterola ...
više...
Najbolje ga je čuvati u staklenim pivskim bocama Kvalitetan sok od rajčice 25.04.2018. 18:43
Kvalitetan sok od rajčice
Rajčica pirjana s kožicom gradi pektin koji omogućava bolju iskoristivost minerala i bio flavonoida. ...
više...
Odrezak sa začinima Ramstek s gljivama 08.04.2018. 08:47
Ramstek s gljivama
Po osobi približno 430 kcal (1800 kJ). ...
više...
Goranski nadjev koji pripremaju najčešće za uskršnji blagdan Budl - goranski nadjev 06.04.2018. 09:27
Budl - goranski nadjev
Ohlađenu kobasicu izrezati na ploške i poslužiti uz kuhanu šunku, kuhana jaja i druga uskršnja jela. ...
više...
Šparoge, četri jaja, tvrdi sir, sol i papar - gotovo Omlet sa šparogama 04.04.2018. 05:46
Ova proljetna povrtnica je vrlo ukusna i izuzetno ljekovita biljka. ...
više...

  Stranica 3 od 10
1 2 [3]  4 5 6 7 8 9 10