Ne morate platiti sve što dolazi na stol
Novo jelo ili piće ne plaćate, a ako ugostitelj odbije zamjenu naručeno niste dužni platiti. ...
Nove SightRun ture za novu turističku sezonu za one koji vole trčanje
SightRun tim kaže kako bi trčanje nakon biciklizma moglo zapravo postati novi zaštitni znak Hrvatske, ako se dovoljno potrudimo. ...
Prvi strip na svijetu

Strip je pridonio nazivu "žuti tisak" za novine i časopise sa senzacionalističkim sadržajem. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept restorana Bitoraj, Fužine Savijača od borovnice 07.05.2017. 09:24
Savijača od borovnice
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Juha od gljiva za 4 osobe 06.05.2017. 09:44
Juha od gljiva za 4 osobe
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Palačinke punjene s gljivama i pršutom 05.05.2017. 10:34
Palačinke punjene s gljivama i pršutom
više...
Čarobna torta za koju treba dosta vremena za pripremu Čokoladna torta s đumbirom 12.01.2017. 19:08
Čokoladna torta s đumbirom
više...
Đumbir kao spas za debelo crijevo Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira 04.01.2017. 11:14
Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira
Đumbir je neotrovan način za sprečavanje nastanka raka. ...
više...
Marelice potječu iz Kine Okruglice (knedle) od marelica 26.12.2016. 15:46
Okruglice (knedle) od marelica
Ime "marelica" dolazi iz latinskog "armenica" (= potječe iz Armenije). ...
više...
Uz to se poslužuje slatko-ljuti umak Hladni užitak od oslića i tune 06.12.2016. 19:31
Hladni užitak od oslića i tune
Slatko-ljuti umak možete ga napraviti od zaprženog luka na maslinovom ulju, crnog vina, meda, peperočine, malo aceto balzamica, soli i papra ...
više...
Pripremio: Predrag Galjevski, chef Mesni hladni užitak 14.11.2016. 16:19
Mesni hladni užitak
Poslužiti hladno s povrćem prethodno desetak minuta kuhanim na pari, dobro ohlađenim i oblikovanim u želatini. ...
više...
Pripremio: Predrag Galjevski, chef Kockice od kave s voćnim kupom 07.11.2016. 20:09
Kockice od kave s voćnim kupom
više...
Umakom prelijemo šparoge ili neko drugo povrće te vrste ili ga poslužimo zasebno Zeleni umak 19.10.2016. 16:29
Zeleni umak
Kako biste postigli ljepši izgled možete dodati sitno sjeckanu žutu, crvenu, zelenu ili crvenu papriku. ...
više...
Janjetina se odlikuje visokim sadržajem željeza, jamči dopadljivo jelo i lagano se pripravlja Janjeći file u ljuski od začinskog bilja 07.10.2016. 15:15
Janjeći file u ljuski od začinskog bilja
Preporučljivo je meso prije priprave (preko noći) marinirati: meso se zajedno sa začinima i začinskim biljkama stavlja u ulje. ...
više...
Kotlet je najbolji za pečenje na roštilju ili brzo prženje. Začinjen i sočan. Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini 07.10.2016. 14:57
Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini
Janjetina je mekana i zbog prirodnog uzgoja životinje odličnog je okusa. ...
više...
Mulsum - vino kojeg su Rimljani pili kao aperitiv u dugim večerama Začinjeno vino Mulsum 26.09.2016. 15:18
Začinjeno vino Mulsum
više...
Kvinoa je bogata oleinskom (nezasićenom masnom kiselinom) Desert od ananasa i kvinoe 23.09.2016. 15:41
Desert od ananasa i kvinoe
Kvinoa sadrži veću količinu vitamina i minerala od svih drugih vrsta žitarica. ...
više...
Kvinoa sadrži vitamin E i selen koji sprečavaju oštećenja stanica od slobodnih radikala Savijača od cvjetače s kvinoom 23.09.2016. 15:32
Savijača od cvjetače s kvinoom
Sastav bjelančevina je od 12 do 21% (čime s većim sadržajem bjelančevina može zamijeniti i meso u prehrani. ...
više...
Kvinoa sadrži vitamine B skupine (vit.B12 koji je važan za stvaranje eritrocita) Juha od mladog kukuruza s kvinoom 23.09.2016. 15:23
Juha od mladog kukuruza s kvinoom
Kvinoa ima uravnotežen sadržaj bitnih (esencijalnih) aminokiselina koje ne može stvarati naše tijelo. ...
više...

  Stranica 5 od 9
1 2 3 4 [5]  6 7 8 9