Kruh
Za Abrahama Židovi još nisu znali peći u kiselo umiješani kruh, ali ga već Mosije spominje u svom zakonodavstvu. ...
Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Važno je pobrati orahe oko Ivanja (24. lipnja) budući da u tada posjeduju "zrelost za likere" Klasični liker od oraha 09.06.2017. 06:31
Klasični liker od oraha
Budući da orasi imaju jaku boju, preporučuje se raditi s gumenim rukavicama. ...
više...
Uz pomoć malog ABC-ukuhavanja brzo ćete se snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom 08.06.2017. 08:53
Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom
S odabranim sastojcima, malo vještine u tom poslu i pravim lukavštinama to će sigurno uspjeti. ...
više...
Jednostavno ukuhavanje Džem od jagoda i matičnjaka 07.06.2017. 17:35
Džem od jagoda i matičnjaka
Uz pomoć slijedećeg malog ABC-ukuhavanja sigurno ćete se brzo snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice. ...
više...
Za one koji brinu o zdravlju Savijača od kelja 11.05.2017. 08:45
Savijača od kelja
Za one koji brinu o zdravlju: 483 kcal/2 017 kJ; 27 g masnoća; 8 g balastnih tvari; 107 mg kolesterola
Kod visokog tlaka: 1 g kuhinjske s ...
više...
S 500 g raznog povrća odlična juha Ukusna juha od povrća 10.05.2017. 13:22
Ukusna juha od povrća
Krem juhe koje priređujemo s povrćem od kojeg radimo pire (mahunarke, repa) same po sebi nisu guste, pa ih zato treba zgušnjavati s vrhnjem. ...
više...
Recept iz restorana Bitoraj, Fužine Gulaš od divljači 08.05.2017. 00:22
Gulaš od divljači
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Savijača od borovnice 07.05.2017. 09:24
Savijača od borovnice
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Juha od gljiva za 4 osobe 06.05.2017. 09:44
Juha od gljiva za 4 osobe
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Palačinke punjene s gljivama i pršutom 05.05.2017. 10:34
Palačinke punjene s gljivama i pršutom
više...
Čarobna torta za koju treba dosta vremena za pripremu Čokoladna torta s đumbirom 12.01.2017. 19:08
Čokoladna torta s đumbirom
više...
Đumbir kao spas za debelo crijevo Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira 04.01.2017. 11:14
Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira
Đumbir je neotrovan način za sprečavanje nastanka raka. ...
više...
Marelice potječu iz Kine Okruglice (knedle) od marelica 26.12.2016. 15:46
Okruglice (knedle) od marelica
Ime "marelica" dolazi iz latinskog "armenica" (= potječe iz Armenije). ...
više...
Uz to se poslužuje slatko-ljuti umak Hladni užitak od oslića i tune 06.12.2016. 19:31
Hladni užitak od oslića i tune
Slatko-ljuti umak možete ga napraviti od zaprženog luka na maslinovom ulju, crnog vina, meda, peperočine, malo aceto balzamica, soli i papra ...
više...
Pripremio: Predrag Galjevski, chef Mesni hladni užitak 14.11.2016. 16:19
Mesni hladni užitak
Poslužiti hladno s povrćem prethodno desetak minuta kuhanim na pari, dobro ohlađenim i oblikovanim u želatini. ...
više...
Pripremio: Predrag Galjevski, chef Kockice od kave s voćnim kupom 07.11.2016. 20:09
Kockice od kave s voćnim kupom
više...

  Stranica 5 od 9
1 2 3 4 [5]  6 7 8 9