Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Imate vremena pripremiti roštilj? Pa, pokušajte onda s ovim Roštilj i pravilno izabrano meso 27.07.2017. 10:36
Roštilj i pravilno izabrano meso
Ako za razliku želimo ispeći nešto drugo, a ne samo pečenice i kobasice. ...
više...
Orijent nudi veliku raznovrsnost različitih jela Zlatna deverika (riba) punjena s datuljama 25.07.2017. 08:51
Zlatna deverika (riba) punjena s datuljama
Orijent se proteže od Sjeverne Afrike do država prednje Azije ...
više...
Hladna juha od špinata 19.07.2017. 12:49
Hladna juha od špinata
Kao dodatak, pripremiti žemlju narezanu na kockice. ...
više...
Poslužiti vruće Kuskus s janjetinom 18.07.2017. 07:43
Kuskus s janjetinom
Jelo se tradicionalno priprema u posebnom posuđu koje se sastoji od gornje i donje zdjele. ...
više...
Važno je koristiti male krastavce Krastavci na lovački način 10.07.2017. 11:37
Krastavci na lovački način
Vći dio mineralnih tvari nalazi izravno ispod kore krastavca. ...
više...
Iznenađujuće dobro, a neobično jelo Smuđ s gulašem 02.07.2017. 11:17
Smuđ s gulašem
Hranidbena vrijednost: 346 kcal / 1450 kJ; masnoće: 21,6 g; balastne tvari: 6 g. ...
više...
Džem ili marmelada? Džem od breskvi i borovnica s briskom alkohola 30.06.2017. 07:43
Džem od breskvi i borovnica s briskom alkohola
Marmelada je zaštićeno ime Engleza za proizvode od agruma ...
više...
Odlično se slaže s hladnim pečenjem i uz jela jadranske i sredozemne kuhinje Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom 20.06.2017. 09:26
Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom
više...
Važno je pobrati orahe oko Ivanja (24. lipnja) budući da u tada posjeduju "zrelost za likere" Klasični liker od oraha 09.06.2017. 06:31
Klasični liker od oraha
Budući da orasi imaju jaku boju, preporučuje se raditi s gumenim rukavicama. ...
više...
Uz pomoć malog ABC-ukuhavanja brzo ćete se snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom 08.06.2017. 08:53
Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom
S odabranim sastojcima, malo vještine u tom poslu i pravim lukavštinama to će sigurno uspjeti. ...
više...
Jednostavno ukuhavanje Džem od jagoda i matičnjaka 07.06.2017. 17:35
Džem od jagoda i matičnjaka
Uz pomoć slijedećeg malog ABC-ukuhavanja sigurno ćete se brzo snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice. ...
više...
Za one koji brinu o zdravlju Savijača od kelja 11.05.2017. 08:45
Savijača od kelja
Za one koji brinu o zdravlju: 483 kcal/2 017 kJ; 27 g masnoća; 8 g balastnih tvari; 107 mg kolesterola
Kod visokog tlaka: 1 g kuhinjske s ...
više...
S 500 g raznog povrća odlična juha Ukusna juha od povrća 10.05.2017. 13:22
Ukusna juha od povrća
Krem juhe koje priređujemo s povrćem od kojeg radimo pire (mahunarke, repa) same po sebi nisu guste, pa ih zato treba zgušnjavati s vrhnjem. ...
više...
Recept iz restorana Bitoraj, Fužine Gulaš od divljači 08.05.2017. 00:22
Gulaš od divljači
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Savijača od borovnice 07.05.2017. 09:24
Savijača od borovnice
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Juha od gljiva za 4 osobe 06.05.2017. 09:44
Juha od gljiva za 4 osobe
više...

  Stranica 5 od 10
1 2 3 4 [5]  6 7 8 9 10