Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Odlično se slaže s hladnim pečenjem i uz jela jadranske i sredozemne kuhinje Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom 20.06.2017. 09:26
Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom
više...
Važno je pobrati orahe oko Ivanja (24. lipnja) budući da u tada posjeduju "zrelost za likere" Klasični liker od oraha 09.06.2017. 06:31
Klasični liker od oraha
Budući da orasi imaju jaku boju, preporučuje se raditi s gumenim rukavicama. ...
više...
Uz pomoć malog ABC-ukuhavanja brzo ćete se snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom 08.06.2017. 08:53
Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom
S odabranim sastojcima, malo vještine u tom poslu i pravim lukavštinama to će sigurno uspjeti. ...
više...
Jednostavno ukuhavanje Džem od jagoda i matičnjaka 07.06.2017. 17:35
Džem od jagoda i matičnjaka
Uz pomoć slijedećeg malog ABC-ukuhavanja sigurno ćete se brzo snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice. ...
više...
Za one koji brinu o zdravlju Savijača od kelja 11.05.2017. 08:45
Savijača od kelja
Za one koji brinu o zdravlju: 483 kcal/2 017 kJ; 27 g masnoća; 8 g balastnih tvari; 107 mg kolesterola
Kod visokog tlaka: 1 g kuhinjske s ...
više...
S 500 g raznog povrća odlična juha Ukusna juha od povrća 10.05.2017. 13:22
Ukusna juha od povrća
Krem juhe koje priređujemo s povrćem od kojeg radimo pire (mahunarke, repa) same po sebi nisu guste, pa ih zato treba zgušnjavati s vrhnjem. ...
više...
Recept iz restorana Bitoraj, Fužine Gulaš od divljači 08.05.2017. 00:22
Gulaš od divljači
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Savijača od borovnice 07.05.2017. 09:24
Savijača od borovnice
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Juha od gljiva za 4 osobe 06.05.2017. 09:44
Juha od gljiva za 4 osobe
više...
Recept restorana Bitoraj, Fužine Palačinke punjene s gljivama i pršutom 05.05.2017. 10:34
Palačinke punjene s gljivama i pršutom
više...
Čarobna torta za koju treba dosta vremena za pripremu Čokoladna torta s đumbirom 12.01.2017. 19:08
Čokoladna torta s đumbirom
više...
Đumbir kao spas za debelo crijevo Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira 04.01.2017. 11:14
Kruške punjene lješnjacima s umakom od đumbira
Đumbir je neotrovan način za sprečavanje nastanka raka. ...
više...
Marelice potječu iz Kine Okruglice (knedle) od marelica 26.12.2016. 15:46
Okruglice (knedle) od marelica
Ime "marelica" dolazi iz latinskog "armenica" (= potječe iz Armenije). ...
više...
Uz to se poslužuje slatko-ljuti umak Hladni užitak od oslića i tune 06.12.2016. 19:31
Hladni užitak od oslića i tune
Slatko-ljuti umak možete ga napraviti od zaprženog luka na maslinovom ulju, crnog vina, meda, peperočine, malo aceto balzamica, soli i papra ...
više...

  Stranica 6 od 10
1 2 3 4 5 [6]  7 8 9 10