Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Recept za 4 obroka Entrecôte Café de Paris 28.02.2019. 11:25
Entrecôte Café de Paris
Vrijeme pripreme: 30 minuta, energetska vrijednost: 990 kcal, 4060 kJ. ...
više...
Janjetinu odlikuje visoki sadržaj željeza Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini 20.02.2019. 15:54
Začinjeni janjeći kotleti s mahunama u slanini
Janjeće meso treba dozrijevati oko jedan tjedan. ...
više...
Tradicionalno rusko jelo Boršč 06.02.2019. 10:40
Boršč
više...
Kobasicu, kuhani krumpir, mrkvu i krastavce izrezati na kockice. Aromatična salata od jaja 05.02.2019. 09:49
Aromatična salata od jaja
više...
Malo čaja i više vina za pravi užitak Lovački čaj 02.02.2019. 14:33
Lovački čaj
više...
Recept za četiri osobe Fazanova prsa sa šarenom salatom 26.01.2019. 06:28
Fazanova prsa sa šarenom salatom
Jelo ukrasiti malinama, ribizom, borovnicama i prženim indijskim oraščićima. ...
više...
Primjereno i za šećeraše GASPACHO (hladna španjolska juha) 24.01.2019. 10:41
GASPACHO (hladna španjolska juha)
Recept niske energetske vrijednosti i sastava namirnica kojeg se preporuča za dijetalnu prehranu. ...
više...
Jelo za prste oblizati Primavera od teletine i janjetine 03.01.2019. 18:14
Primavera od teletine i janjetine
Panada je usitnjena i prokuhana mješavina odstajalog kruha i vode s dodatkom ulja, a koristi se za povezivanje i ugušćivanje jela. ...
više...
Jelo koji mnogi obožavaju Tatarski beefsteak 31.10.2018. 18:14
Tatarski beefsteak
Bitno je meso kosati nožem i pritom vaditi bijele žilice! ...
više...
Upoznajte burbon Manhattan koktel 08.10.2018. 11:07
Manhattan koktel
Ovo je vrlo popularni dnevni koktel, koji se služi najčešće u čaši za martini. ...
više...
Nježni listići korabice su neizrecivo zdravi Krem juha od korabice s okruglicama od lososa 05.07.2018. 09:02
Krem juha od korabice s okruglicama od lososa
Hranjiva vrijednost po obroku: 282 kcal; 1.197 kJ; masnoća 16,6 g; ugljikohidrata 17 g; BE 1,3; kolesterola 117 mg ...
više...
Karipski ledeni san Karamelizirani parfe od limete 03.07.2018. 11:24
Karamelizirani parfe od limete
Kiselkasta limeta i slatki mango u uzbudljivoj naizmjeničnoj igri okusa. ...
više...
Pripremljeno se može nekoliko dana čuvati u hladnjaku Plata predjela s punjenim povrćem 12.06.2018. 11:45
Plata predjela s punjenim povrćem
U pravom turskom domaćinstvu je ovaj pripravak s patlidžanima uvijek unaprijed pripremljen. ...
više...
Klasično pečenje s crvenim lukom predstavlja najsvjetliju točku kuhinje Goveđi odresci s lukom 08.06.2018. 13:37
Goveđi odresci s lukom
Hranjiva vrijednost po obroku: 406 kcal; 4,3 g bjelančevina; 21 g masnoće; 10 g ugljikohidrata; 0,1 jedinica (BE); 126 g kolesterola ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina 05.06.2018. 09:23
Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina
U zelenilu i tišini Gračana, podsljemenskog dijela Zagreba, pod krovovima Starog Puntijara, restorana s gotovo 200 godina dugom tradicijom p ...
više...
Recept koji će vas oduševiti Morski plodovi na tanjuru 11.05.2018. 15:45
Morski plodovi na tanjuru
Oblikovati pljeskavice i ćevapčiće, uvaljati ih u krušne mrvice i peći na vrućem ulju ili roštilju. ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Teleća ragu juha 09.05.2018. 13:00
Teleća ragu juha
U zagrebačkoj kuhinji se velika pozornost kod pripreme jela pridavala začinima poput papra, šafrana, muškatnog oraščića, đumbira, limuna i d ...
više...
Recept za četiri obroka Hladna juha od špinata 26.04.2018. 12:52
Hladna juha od špinata
Hranjiva vrijednost po obroku: 350 kcal; 6,7 g bjelančevina; 31 g masnoće; 12 g ugljikohidrata; 0,9 BE; 105 mg kolesterola ...
više...
Najbolje ga je čuvati u staklenim pivskim bocama Kvalitetan sok od rajčice 25.04.2018. 18:43
Kvalitetan sok od rajčice
Rajčica pirjana s kožicom gradi pektin koji omogućava bolju iskoristivost minerala i bio flavonoida. ...
više...

  Stranica 6 od 13
1 2 3 4 5 [6]  7 8 9 10