Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Čarobno piće za hladne dane Punč od naranče 08.09.2017. 11:55
Punč od naranče
Punč je klasičan napitak u kojem se uživa na ladanju ili vikendici. ...
više...
Ostale kombinacije: Džem od jabuka i krušaka ili jabuka s divljim plodovima Džem od jabuka i cvjetova lavande 06.09.2017. 08:37
Džem od jabuka i cvjetova lavande
više...
1 obrok sadrži: 550 Kcal ili 2300 Kjoula Drobljenac od mlaćenice 05.09.2017. 16:53
Drobljenac od mlaćenice
Drobljenac ("šmaren") na drugačiji način. ...
više...
U 30 minuta odličan zdrav obrok Integralni drobljenac s pekmezom od šljiva 02.09.2017. 15:43
Integralni drobljenac s pekmezom od šljiva
više...
U nekim zemljama jede je se kao sastojak slanih salata, a često s pršutom kao ukusno predjelo Salata od dinje 05.08.2017. 11:16
Salata od dinje
Ovu ljekovitu povrtnu kulturu boje sunca slatkog okusa teško je zamisliti kao povrće ...
više...
Imate vremena pripremiti roštilj? Pa, pokušajte onda s ovim Roštilj i pravilno izabrano meso 27.07.2017. 10:36
Roštilj i pravilno izabrano meso
Ako za razliku želimo ispeći nešto drugo, a ne samo pečenice i kobasice. ...
više...
Orijent nudi veliku raznovrsnost različitih jela Zlatna deverika (riba) punjena s datuljama 25.07.2017. 08:51
Zlatna deverika (riba) punjena s datuljama
Orijent se proteže od Sjeverne Afrike do država prednje Azije ...
više...
Hladna juha od špinata 19.07.2017. 12:49
Hladna juha od špinata
Kao dodatak, pripremiti žemlju narezanu na kockice. ...
više...
Poslužiti vruće Kuskus s janjetinom 18.07.2017. 07:43
Kuskus s janjetinom
Jelo se tradicionalno priprema u posebnom posuđu koje se sastoji od gornje i donje zdjele. ...
više...
Važno je koristiti male krastavce Krastavci na lovački način 10.07.2017. 11:37
Krastavci na lovački način
Vći dio mineralnih tvari nalazi izravno ispod kore krastavca. ...
više...
Iznenađujuće dobro, a neobično jelo Smuđ s gulašem 02.07.2017. 11:17
Smuđ s gulašem
Hranidbena vrijednost: 346 kcal / 1450 kJ; masnoće: 21,6 g; balastne tvari: 6 g. ...
više...
Džem ili marmelada? Džem od breskvi i borovnica s briskom alkohola 30.06.2017. 07:43
Džem od breskvi i borovnica s briskom alkohola
Marmelada je zaštićeno ime Engleza za proizvode od agruma ...
više...
Odlično se slaže s hladnim pečenjem i uz jela jadranske i sredozemne kuhinje Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom 20.06.2017. 09:26
Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom
više...
Važno je pobrati orahe oko Ivanja (24. lipnja) budući da u tada posjeduju "zrelost za likere" Klasični liker od oraha 09.06.2017. 06:31
Klasični liker od oraha
Budući da orasi imaju jaku boju, preporučuje se raditi s gumenim rukavicama. ...
više...
Uz pomoć malog ABC-ukuhavanja brzo ćete se snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom 08.06.2017. 08:53
Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom
S odabranim sastojcima, malo vještine u tom poslu i pravim lukavštinama to će sigurno uspjeti. ...
više...
Jednostavno ukuhavanje Džem od jagoda i matičnjaka 07.06.2017. 17:35
Džem od jagoda i matičnjaka
Uz pomoć slijedećeg malog ABC-ukuhavanja sigurno ćete se brzo snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice. ...
više...

  Stranica 8 od 13
1 2 3 4 5 6 7 [8]  9 10