Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Zdrava hrana Salata od špinata prekrivena sirom 30.03.2015. 14:33
Salata od špinata prekrivena sirom
Propržene sjemenke bundeve pridonijet će još boljem okusu. ...
više...
Narežite gljive na pola po dužini,a zatim ih usitnite na veličinu zalogaja. Francuska bujon juha 14.03.2015. 17:43
Francuska bujon juha
U velikoj posudi zagrijte ulje, dodajte poriluk i pirjajte dok ne omekša. Dodajte krumpir i bujon u bujon mješavinu. Kuhajte dok krumpir ne ...
više...
Hranidbena vrijednost: 515 kcal / 2156 kJ Bečki odrezak 08.03.2015. 14:20
Bečki odrezak
Odreske s obje strane plivajući peći do zlatnožute boje maslacu s mašću (daje divan orašasti ukus). ...
više...
Cimet je posebno zdrav začin Frape od jagode i cimeta 08.03.2015. 13:50
Frape od jagode i cimeta
Potrebni: jagode, makrobiotički jogurt, sojino mlijeko, naračna, ekstrakt ječmenog slada i cimet ...
više...
Ghee je pročišćeni maslac Grašak na gheeju 06.03.2015. 17:13
Grašak na gheeju
Ukusna zdrava hrana. ...
više...
Prikladno i za ljude koji su osjetljivi na bjelančevine Heljdina palačinka s lješnjacima 02.01.2015. 17:45
Heljdina palačinka s lješnjacima
Po jednom obroku oko 360 kcal/1440 kJ ...
više...
Pogodno i za ljude koji su osjetljivi na mlijeko i jaja Varivo od broskve 02.01.2015. 17:41
Varivo od broskve
Po jednom obroku oko 360 kcal/ 1440 kJ ...
više...
Energetska vrijednost po jednom obroku: 410 kcal/ 1640 kJ Savijača od kelja u umaku od kapara 02.01.2015. 17:36
Savijača od kelja u umaku od kapara
Uz to dobro pristaje kuhani krumpir s koprom. ...
više...
Dobro i za šećeraše Smuđ s gulašem 19.11.2014. 11:42
Smuđ s gulašem
Sjever Hrvatske je povijesno i kulinarski bio pod utjecajem najrazličitijih doseljenika, tako i Mađara. ...
više...
Ananas - debelokožac s Kariba Ananas na manilski način 15.11.2014. 16:59
Ananas na manilski način
Savjeti o pripremi jedenju egzotičnog voća ...
više...
Četiri obroka za približno 35 minuta Havajski toast 15.11.2014. 16:50
Havajski toast
Neka vam havajski toast bude izazov, pravo otkriće i stvarni užitak na malo „uvrnut“, način. ...
više...
Putovima slavonskih specijaliteta Dunavski riblji paprikaš - Alas fiš 15.10.2014. 18:37
Dunavski riblji paprikaš - Alas fiš
Za pripremu fiš paprikaša dobro je koristiti više vrsta riba (šaran, som, štuka), ali ako malo proniknete u tajne kotličara, bit će dobar i ...
više...
Šalica kave bi ovdje mogla biti najbolji izbor i čak nadmašiti vino Nabujak od palačinki sa svježim sirom i preljevom od maline ili vanilije 16.09.2014. 15:38
Nabujak od palačinki sa svježim sirom  i preljevom od maline ili vanilije
Sat vremena za posebno ukusan obrok! ...
više...
Začinjeni stanovnici šume Jela od gljiva lisičarki (paprenčica) i za dijabetičare 03.09.2014. 16:59
Jela od gljiva lisičarki (paprenčica) i za dijabetičare
Ukoliko možda želite nekad s jajem kušati i neke druge gljive umjesto lisičarki, ovdje vam sigurno nudimo pravi izazov. ...
više...
Zbog posebnog mirisa i okusa kim je omiljeni začin i dosta se koristi u kuharstvu za pripremu mnogih jela Kosani odresci od crvenog kupusa s kimom 05.08.2014. 22:58
Kosani odresci od crvenog kupusa s kimom
Mješavinu začina koja je vrlo dobra za sve vrste sireva dobijemo mljevenjem jednakih količina kima, soli i papra. ...
više...
U gostima ne smije manjkati gibanice Prekmurska gibanica 05.07.2014. 12:43
Prekmurska gibanica
Najpoznatija i najpopularnija slovenska tradicionalna slastica koja je već stoljećima prazničko i blagdansko jelo u Prekmurju ...
više...
Kako polaskati prijatelju Što su jeli stari Rimljani 02.07.2014. 15:30
Što su jeli stari Rimljani
Na jelovniku nalazili su se i pečeni papagaji kao i puževi punjeni svinjskim i golubljim mesom.
...
više...
U Sarajevu ćete umjesto šipš-ćevapa dobiti ražnjiće Banjalučki šiš-ćevap 23.06.2014. 10:33
Banjalučki šiš-ćevap
Ima ih koji pokušavaju praviti ćevapčiće i šiš-ćevap od krtog mesa, ali nemoguće je od prirodno nemasnog mesa dobiti pravi gurmanski proizvo ...
više...
Recepti: Bomboni od tijesta za savijače s lososom i Rolice s makom Tijesto za savijače 15.06.2014. 11:21
Tijesto za savijače
Tijesto za savijače, iako je uvoz s Bliskog istoka, je postalo pravi hrvatski proizvod. ...
više...
Curry s narandžama i lososom Salata s rižom i plodovima mora 29.05.2014. 17:51
Salata s rižom i plodovima mora
Mnogostrana i zdrava: za polovinu čovječanstva riža je najvažnija živežna namirnica uopće. ...
više...

  Stranica 9 od 10
1 2 3 4 5 6 7 8 [9]  10