Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Ricci Guarnaccio, bivša zvijezda Geordie Shorea, ovisnik je o estetskim operacijama
Objavljeno: 08.04.2020. 11:41  
Ricci Guarnaccio prebacuje odlazak u Australiju na rujan ili listopad
Ricci Guarnaccio prebacuje odlazak u Australiju na rujan ili listopad
  • Ricci Guarnaccio prebacuje odlazak u Australiju na rujan ili listopad

Ricci Guarnaccio (33), bivša zvijezda Geordie Shorea, stalno vježba i stvara glazbu. Trenira koliko god je moguće s bučicama i pokušava zadržati pozitivno razmišljanje s pozitivnim objavama na Instagramu. 

To smatra odličnim sredstvom borbe protiv razočaranja što se ovaj mjesec nije mogao preseliti u Australiju kako bi iskoristio mogućnosti nastupa na televiziji. Pojava Covida-19 poremetila mu je planove. 

U rujnu će navršiti 34 godine, ali, kako sam kaže, osjeća se kao da ima 21 godinu. Ipak priznaje kako traži savršenstvo i kako je opsjednut svojim izgledom zbog čega često odlazi estetskim kirurzima. Već su mu obavljeni zahvati na nosu, kapcima, bradi, obrazima i čeljusti. Zahvaljujući njima sve je uspješniji, smatra.

Istaknuo je kako je nekada mrzio estetske operacije, ali je nakon prve opercije slomljenog nosa, nakon svađe s bivšom zaručnicom Vicky Pattison, postao ovisnik o njima. (slike: Instagram)

  isprintaj članak