Najčistiji zrak na svijetu
Znanstvenici su uvjereni da su pronašli najčistiji zrak koji uopće nije onečišćen ljudskim djelovanjem. ...
Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Rijeka u petak, 25., i Zagreb u nedjelju, 27. siječnja 2019. godine
Objavljeno: 23.01.2019. 10:31  
Rijeka i Zagreb: Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja
Rijeka i Zagreb: Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja

Emirates, međunarodna zrakoplovna tvrtka sa sjedištem u Dubaiu, u Hrvatskoj stalno traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Redovito organiziraju „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja".

Kandidati iz Rijeke i Kvarnera mogu se pripremiti za sudjelovanje na „Danu otvorenih vrata za članove kabinskog osoblja" u petak, 25. siječnja u 8 sati u Hotelu Jadran (Šetalište XIII. divizije 46), dok kandidati s područja Zagreba mogu u svojim kalendarima označiti nedjelju 27. siječnja i doći točno u 8 sati u hotel Westin u Zagrebu (Izidora Kršnjavog 1).

 

Mogu se javiti i žene i muškarci i trebaju doći s najnovijim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Preporuča se da prije dolaska na „Dan otvorenih vrata" ispune online prijavnicu koju mogu pronaći na:http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

 

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi se natjecali za posao, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja tvrtkii i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, trebajun pokazati profesionalnost, empatiju, naprednost, vizionarstvo i biti otvorenog svjetonazora. 

 

U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te zrakoploovne tvrtke. 


  isprintaj članak