Trnje – prostor i ljudi
U sklopu projekta Zagrebački kvartovi, Muzej grada Zagreba objavio je novu publikaciju, knjigu / katalog izložbe Trnje – prostor i ljudi. ...
Trebaju li muškarci častiti prilikom prvog spoja
Vječno je pitanje trebaju li muškarci častiti prilikom prvoga izlaska s nekom djevojkom (ženom). ...
Svjetski dan tune - bitne vrste koja zaslužuje to priznanje
Ribolov tune na Tihom oceanu nedvojbeno najbolji i najodrživiji na svijetu ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Noise/ punk duo iz podzemne punk scene Atene
Objavljeno: 07.05.2019. 12:04  
Rita Moss u zagrebačkom klubu Surogat, Medika, 9. svibnja
Rita Moss u zagrebačkom klubu Surogat, Medika, 9. svibnja

Zagrepčani će u četvrtak, 9. svibnja, moći opet priliku doživjeti svirku koja je prošle godine oduševila publiku. Uz grčki bend Rita Mosss koji ŽivŽarŽur ugošćuje po drugi put, publika će moći ćuti i kombinaciju glazbenika oformljenih u kreaciju Among the Firs.

Događaj je besplatan, kao i svi u organizaciji ŽivŽarŽŽura, ali na ulazu će biti prikupljani dobrovoljni prilozi „od nule do neba" namijenjeni za pokriće troškova izvođača.

 

Rita Moss (GR) /noise punk/

Noise/ punk duo potječe iz podzemne punk scene Atene. Već gotovo jedno desetljeće, gospođa Rita Mosss širi svoju pobunjeničku avangardnu ludost u raznim klubovima, pubovima, skvotovima, festivalima, podrumima, a ponekad čak i spavaćim sobama, širom Grčke i Europe. Povremeno s gitaristom na pozornici. Europska Tour de torture je jedna od tih prilika. No, za ovu turneju, Rita Mosss se tako uzbudila, da je odlučila sa sobom donijeti solo umjetnika za buku Ghone. I baš tako, stvorena je stvarno posebna izvedba isključivo za potrebe Tour de torture.

 

Among the Firs (HR) /experimental noise rock/

Bend kojeg čini pet muzičara poznatih kroz djelovanje u brojnim bendovima poput Negative Slug, Bagmans, Duskburn, Jebeš Ime, Garbage Display, Kut lajavog psa, Grom...


  isprintaj članak