Bosch i Mercedes-Benz pokreću pilot-projekt za uslugu automatiziranog prijevoza u San Joseu
Automatizirana vozila S-klase opremljena Boschevim i Mercedes-Benzovim sustavom vožnje i softverom pružaju uslugu prijevoza između zapadnog San Josea i središta ...
U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Noise/ punk duo iz podzemne punk scene Atene
Objavljeno: 07.05.2019. 12:04  
Rita Moss u zagrebačkom klubu Surogat, Medika, 9. svibnja
Rita Moss u zagrebačkom klubu Surogat, Medika, 9. svibnja

Zagrepčani će u četvrtak, 9. svibnja, moći opet priliku doživjeti svirku koja je prošle godine oduševila publiku. Uz grčki bend Rita Mosss koji ŽivŽarŽur ugošćuje po drugi put, publika će moći ćuti i kombinaciju glazbenika oformljenih u kreaciju Among the Firs.

Događaj je besplatan, kao i svi u organizaciji ŽivŽarŽŽura, ali na ulazu će biti prikupljani dobrovoljni prilozi „od nule do neba" namijenjeni za pokriće troškova izvođača.

 

Rita Moss (GR) /noise punk/

Noise/ punk duo potječe iz podzemne punk scene Atene. Već gotovo jedno desetljeće, gospođa Rita Mosss širi svoju pobunjeničku avangardnu ludost u raznim klubovima, pubovima, skvotovima, festivalima, podrumima, a ponekad čak i spavaćim sobama, širom Grčke i Europe. Povremeno s gitaristom na pozornici. Europska Tour de torture je jedna od tih prilika. No, za ovu turneju, Rita Mosss se tako uzbudila, da je odlučila sa sobom donijeti solo umjetnika za buku Ghone. I baš tako, stvorena je stvarno posebna izvedba isključivo za potrebe Tour de torture.

 

Among the Firs (HR) /experimental noise rock/

Bend kojeg čini pet muzičara poznatih kroz djelovanje u brojnim bendovima poput Negative Slug, Bagmans, Duskburn, Jebeš Ime, Garbage Display, Kut lajavog psa, Grom...


  isprintaj članak