Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Jelo koje posebno godi nepcu, a zasitno je
Objavljeno: 19.11.2020. 10:33  
Rolada s kajganom
Rolada s kajganom

Rolada s kajganom

Sastojci:

500 g mljevenog mesa

manja glavica luka

2 češnja češnjaka

2 jaja

kriška kruha

sol, papar, peršin


Za nadjev:

kajgana od 5 jaja

100 g kuhane šunke

2 žlice senfa


Priprema:

Meso dobro izmiješajte, sitno nasjeckajte ili naribajte luk i češnjak, dodajte jaja, kruh prethodno namočen u vodu i ocijeđen, sol, papar i peršinov list. Na komadu aluminijske folije rasprostrite meso u obliku pravokutnika, premažite ga senfom na koji poslažite kajganu te preko nje kriške šunke. Saviti sve u roladu, staviti u namašćenu posudu i peći u pećnici na 200 stupnjeva C.

  isprintaj članak