Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Često otkazuju letove i ne drže se reda letenja
Objavljeno: 07.01.2019. 10:58  
Ryanair dobio titlulu najgore zrakoplovne tvrtke u Velikoj Britaniji
Ryanair dobio titlulu najgore zrakoplovne tvrtke u Velikoj Britaniji

Niskobudžetni zrakoplovni prijevoznik Ryanair izabran je, šestu godinu zaredom, za najgoru zrakoplovnu tvrtku u Velikoj Britaniji šestu godinu zaredom prema godišnjoj anketi portala Which Travel, koji se bavi istraživanjem zadovoljstva potrošača.

Najniže moguće ocjene od 40 posto dobili su za način ukrcavanja, udobnost sjedala, uređenost putničke, te kvalitetu hrane i pića. Poznati su i po tome što često otkazuju letove, mijenjaju pravilnike o prtljazi (prošle godine čak tri puta!) i ne drže se reda letenja. Usporedbe radi, niskobudžetne zrakoplovne tvrtke Thomas Cook (52 posto) i Wizz Air dobile su 52, odnosno 54 posto glasova.

Proglašeno je i pet najboljih zrakoplovnih tvrtki:  Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian i nizozemski KLM.


  isprintaj članak