Ljudi koji jedu zdravo bace najviše hrane
Trebate se naučiti mudrom kupovanju samo potrebne količine hrane, pripremanju hrane i razlikovanju od oštećene, ali još uvijek jestive hrane, i stvarno pokvaren ...
Libija, Gadafi, Tito i Jugoslavija
Jeste li znali da je Tito bio prvi državnik iz nearapskog svijeta koji je posjetio Libiju i da se njegova slika nalazila u svim Gadafijevim rezidencijama? ...
Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Zdrava hrana
Objavljeno: 30.03.2015. 14:33  
Salata od špinata prekrivena sirom
Salata od špinata prekrivena sirom

Salata od špinata prekrivena sirom

 

Potrebno:

šaka sjemenki bundeve

2 oguljene mrkve

žlica koromača

rajčica

2 šalice mladih listova špinata

100 g graška

250 g mozzarelle, narezane na tanke kriške

limun

hladno prešano ulje za prženje

morska sol

 

Priprema:

Popržite bundevine sjemenke. Narežite mrkvu i rajčicu i dodajte ih u posudu sa špinatom, graškom i komoračem. Sir po izboru pecite na lagano ugrijanoj tavi, s obje strane. Dodajte limunov sok, dvostruko više maslinovog ulja te soli i papra po ukusu. Promiješajte i prekrijte komadima mozzarele te pečenim bundevinim sjemenkama.


  isprintaj članak