Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Zdrava hrana
Objavljeno: 30.03.2015. 14:33  
Salata od špinata prekrivena sirom
Salata od špinata prekrivena sirom

Salata od špinata prekrivena sirom

 

Potrebno:

šaka sjemenki bundeve

2 oguljene mrkve

žlica koromača

rajčica

2 šalice mladih listova špinata

100 g graška

250 g mozzarelle, narezane na tanke kriške

limun

hladno prešano ulje za prženje

morska sol

 

Priprema:

Popržite bundevine sjemenke. Narežite mrkvu i rajčicu i dodajte ih u posudu sa špinatom, graškom i komoračem. Sir po izboru pecite na lagano ugrijanoj tavi, s obje strane. Dodajte limunov sok, dvostruko više maslinovog ulja te soli i papra po ukusu. Promiješajte i prekrijte komadima mozzarele te pečenim bundevinim sjemenkama.


  isprintaj članak