Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Zdrava hrana
Objavljeno: 30.03.2015. 14:33  
Salata od špinata prekrivena sirom
Salata od špinata prekrivena sirom

Salata od špinata prekrivena sirom

 

Potrebno:

šaka sjemenki bundeve

2 oguljene mrkve

žlica koromača

rajčica

2 šalice mladih listova špinata

100 g graška

250 g mozzarelle, narezane na tanke kriške

limun

hladno prešano ulje za prženje

morska sol

 

Priprema:

Popržite bundevine sjemenke. Narežite mrkvu i rajčicu i dodajte ih u posudu sa špinatom, graškom i komoračem. Sir po izboru pecite na lagano ugrijanoj tavi, s obje strane. Dodajte limunov sok, dvostruko više maslinovog ulja te soli i papra po ukusu. Promiješajte i prekrijte komadima mozzarele te pečenim bundevinim sjemenkama.


  isprintaj članak