Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Kada krenemo hvalisavo pričati o tisuću otoka...
I sada zamislite izraz lica prosječnog Šveđanina kad mu neki naši veliki turistički stručnjaci, koji većinom nikada u životu nisu ni ljetovali u inozemstvu, kre ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Predsjednik žirija Asghar Farhadi
Objavljeno: 05.06.2018. 13:39  
Sarajevo Film Festival od 10. do 17. kolovoza u Sarajevu
Sarajevo Film Festival od 10. do 17. kolovoza u Sarajevu

U zagrebačkoj cafe galeriji Velvet u povodu ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala okupili su se glumci, redatelji, producenti, ljubitelji filma i filmske umjetnosti. Tom prilikom direktor Festivala Mirsad Purivatra objavio je da će dvostruki dobitnik Oscara Asghar Farhadi, iranski redatelj i scenarist, predsjedati žirijem Natjecateljskog programa - igrani film 24. Sarajevo Film Festivala, koji će se održati od 10. do 17. kolovoza.

Publika Sarajevo Film Festivala će u okviru programa Open Air imati priliku pogledati Farhadijev najnoviji film Everbody Knows 2018.) s Penélope Cruz i Javierom Bardemom, koji je svečano otvorio ovogodišnji, 71. Cannes Film Festival.

Članice žirija iz Hrvatske 24. Sarajevo Film Festivala su glumica Judita Franković Brdar – članica žirija Natjecateljskog programa – igrani film i scenaristica i rediteljica Antoneta Alamat Kusijanović - članica žirija Natjecateljskog programa – kratki film. (T. Radić)

  isprintaj članak