Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Pravila ponašanja u restoranu i baru
Ukoliko ste u žurbi ili ne volite čekati, dajte napojnicu konobaru unaprijed i naglasite mu kako znate cijeniti dobru uslugu. ...
Masovno samoubojstvo ptica u Indiji
Želite li se odvojiti od monotonije svakodnevnog života, trebali biste posjetiti neobična mjesta u Indiji i ostati zaprepašteni. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Tantrički seks
Objavljeno: 06.02.2013. 10:07  
Seks novog doba
Seks novog doba

Opće je mišljenje da su nestankom Djece cvijeća i pojavom AIDS-a zatomljene spolne strasti i pojačana vjernost. Istraživanja dokazuju suprotno. Tako su se pojavili novi načini vođenja ljubavi poput vođenja ljubavi na vegetarijanski način. To znači da u spolni odnos ulaze partneri istog uvjerenja, dakle, vegetarijanci.

U najnesigurniju inačicu slobodnog spolnog ponašanja je spolni odnos s nepoznatom osobom i to - na brzinu. Dovoljno je imati mobitel i pronaći osobu koja ima slične porive. Razmijeni se nekoliko poruka, možda pošalje poruka i nađe na nekom mjestu gdje će sve brzo biti obavljeno. To može biti zahod u restoranu, odjeljak u vagonu, parkiralište. Zahtijeva se domet od deset metara kako bi se odmah prešlo na djelo.

Tantrički seks - vještina stara 5.000 godina, spada u kategoriju vrhunskog spolnog odnosa pri kojem treba vladati tehnikama meditacija, pa tako i joge, a tjelesno zadovoljstvo je posljedica duhovnog doživljaja. Pravilnim upražnjavanjem dovest će do višestrukog orgazma žene i muškarca kojeg će muškarac doživjeti i bez ejakulacije.


  isprintaj članak