Kruh
Za Abrahama Židovi još nisu znali peći u kiselo umiješani kruh, ali ga već Mosije spominje u svom zakonodavstvu. ...
Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Tantrički seks
Objavljeno: 06.02.2013. 10:07  
Seks novog doba
Seks novog doba

Opće je mišljenje da su nestankom Djece cvijeća i pojavom AIDS-a zatomljene spolne strasti i pojačana vjernost. Istraživanja dokazuju suprotno. Tako su se pojavili novi načini vođenja ljubavi poput vođenja ljubavi na vegetarijanski način. To znači da u spolni odnos ulaze partneri istog uvjerenja, dakle, vegetarijanci.

U najnesigurniju inačicu slobodnog spolnog ponašanja je spolni odnos s nepoznatom osobom i to - na brzinu. Dovoljno je imati mobitel i pronaći osobu koja ima slične porive. Razmijeni se nekoliko poruka, možda pošalje poruka i nađe na nekom mjestu gdje će sve brzo biti obavljeno. To može biti zahod u restoranu, odjeljak u vagonu, parkiralište. Zahtijeva se domet od deset metara kako bi se odmah prešlo na djelo.

Tantrički seks - vještina stara 5.000 godina, spada u kategoriju vrhunskog spolnog odnosa pri kojem treba vladati tehnikama meditacija, pa tako i joge, a tjelesno zadovoljstvo je posljedica duhovnog doživljaja. Pravilnim upražnjavanjem dovest će do višestrukog orgazma žene i muškarca kojeg će muškarac doživjeti i bez ejakulacije.


  isprintaj članak