Prvi strip na svijetu

Strip je pridonio nazivu "žuti tisak" za novine i časopise sa senzacionalističkim sadržajem. ...
Boraks – Počnite ga koristiti u svakodnevnom životu

Boraks je prirodni mineral koji nastaje sezonskim isparavanjem slanih jezera, a sastoji se od vode, natrija, kisika i bora. ...
Svaki peti rimski car rođen je u Srbiji
Jeste li znali da je od 18 rimskih careva, svaki peti rođen na području današnje Republike Srbije? ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Pet zdravstvenih problema kojih se možete riješiti spolnim odnosom
Objavljeno: 07.07.2013. 14:07  
Seksom protiv bolesti
Seksom protiv bolesti

Višak kilograma, glavobolja, loše raspoloženje…samo su neke od tegoba kojih se možete osloboditi vođenjem ljubavi. Vođenje ljubavi ima „iscjeljiteljske moći“ naročito za bolesti koje imaju psihosomatsko porijeklo. Znanstvenici smatraju da je redovno upražnjavanje spolnog odnosa, a u nekim slučajevima i samozadovoljavanja, i nenadmašni eliksir mladosti, kao i tajna gipkih mišića.

Seks blagotvorno djeluje i na muškarce i na žene. Što se više oznojite imat ćete bolje rezultate.

 

Lijek za srce

Za vrijeme spolnog odnosa dišemo ubrzano što podiže razinu kisika u plućima. Poznato je da kisik blagotvorno djeluje na rad svih vitalnih organa. Seksom se podiže i količina ženskog hormona estrogena koji blagotvorno djeluje na srce.

 

Smanjuje kolesterol

Kod muškaraca se tijekom spolnog odnosa povećava razina testosterona. Muški hormoni pomaže očuvanju teških kostiju i mišića, a osim toga spolnim odnosom se smanjuje razina kolesterola.

 

Ublažava atritis

Spolnim odnosom se možete osloboditi glavobolje i bolova uzrokovanih artritisom. Ukoliko ste stalno pod stresom i želite popraviti raspoloženje, ne postoji bolja terapija od spolnog odnosa. Odličan je i za očuvanje zdravlja prostate (Australska iztraživanja su potvrdila i važnost samozadovoljavanja za očuvanje zdravlja prostate).

 

Ubojica kilograma

Ako nakon spolnog odnosa osjećate umor, znači da ste se dovoljno iscrpili što je dobro. Znanstvenici tvrde da samo strasno ljubljenje tri puta tjedno „sprži“ čak 7.500 kalorija godišnje što je kao da pretrčite 120 kilometara. Nakon ovih činjenica razmislite koliko se kalorija možete osloboditi kada biste seksali tri puta tjedno.

 

Olakšava PMS

Spolni odnos olakšava tegobe kod mjesečnice. Istraživanje u kojem je sudjelovalo više od tisuću žena pokazalo je da žene koje redovito uživaju u spolnim odnosima nemaju menstrualne bolove. Naime, stezanje maternice tijekom vrhunca (orgazma) smanjuje napetost mišića.


  isprintaj članak