Bosch i Mercedes-Benz pokreću pilot-projekt za uslugu automatiziranog prijevoza u San Joseu
Automatizirana vozila S-klase opremljena Boschevim i Mercedes-Benzovim sustavom vožnje i softverom pružaju uslugu prijevoza između zapadnog San Josea i središta ...
U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Od 22. lipnja do 25. lipnja otokom će zavladati Silba Vibra Festival!
Objavljeno: 18.06.2018. 14:27  
Silbensko kulturno ljeto počelo 16. lipnja na Silbi
Silbensko kulturno ljeto počelo 16. lipnja na Silbi

„Događanja u sklopu Silbenskog kulturnog ljeta, središnje godišnje društvene, zabavne i kulturne manifestacije na Silbi, trajat će više od dva mjeseca, a uključit će više od stotinu privlačnih događanja među kojima će se naći brojni glazbeno-scenski spektakli, predstave, likovne izložbe i instalacije, sportska natjecanja i naravno, vrući ljetni provodi. Posebno smo ponosni na Silba Vibra Fest koji počinje 22. lipnja i veliki koncertni spektakl Simfonijskog orkestra HRT-a 17 srpnja, a posvećen skladateljima Igoru Kuljeriću i Bruni Bjelinskom.” - ističe Kristijan Lopac, predsjednik Turističke zajednice mjesta Silba.

Od 22. lipnja do 25. lipnja otokom će zavladati Silba Vibra Festival! Treće izdanje ovog popularnog međunarodnog festivala koji svake godine na Silbi okupi vrhunske glazbenike, uz omiljene i već tradicionalne glazbene sadržaje i jam sesije, ove godine ima posebno naglašen poučni sadržaj. Tako će u sklopu festivala posebna pozornost biti posvećena očuvanju otoka od požara, zaštiti biljaka i životinja i upravljanju otpadom na otoku.

  isprintaj članak