Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Pripremljena je i nagrada igra za posjetitelje
Objavljeno: 28.11.2016. 20:45  
Ska pioniri The Toasters na besplatnom tulumu Vintage Industrial Bara u utorak, 29. studenog
Ska pioniri The Toasters na besplatnom tulumu Vintage Industrial Bara u utorak, 29. studenog

Ovog utorka, 29. studenog, Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop svojim vjernim posjetiteljima i kupcima poklanjaju koncert legenadnih ska pionira, grupe The Toasters.

The Toasters su klasika američkog trećeg ska vala, bend koji je rock lektira s 9 studijskih albuma i više od 5.000 koncerata diljem svijeta, bend koji promiče ska ritmove već više od 30 godina. Zadnji put su bili u Zagrebu prošle godine kad su promovirali novi singl "House Of Soul", a osobito nam je zadovoljstvo najaviti da će bend u utorak u Vintageu snimati live album!

U sklopu koncerta, Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop, zajedno s popularnim Club-Mate napitkom, organiziraju nagradnu igru u kojoj svatko tko tijekom večeri naruči Club-Mate ili Club-Mate colu ubacuje račun sa svojim mailom u kutiju te može osvojiti dvije ulaznice za koncert Dropkick Murphysa 7. veljače u Tvornici kulture, poklon paket Debeli Precjednik/Mašinko i She Loves Pablo (po vlastitom izboru, na CD-u ili LP-u), Dirty Old Shop majicu po izboru, te paket Club-Matea i Club-Mate cole. Objava dobitnika bit će u srijedu u 13 sati na našim društvenim mrežama.

 

  isprintaj članak