Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
U radu s novcem nadmašuju ih samo jarci i prilagodljivi blizanci.
Objavljeno: 24.11.2019. 06:46  
Škorpion – pronicatelj duše
Škorpion – pronicatelj duše

Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi sigurno imali vještinu "čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti uočavanja, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči procijeniti njihova osjećanja ili bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

Kada kažu da ne bi nikoga dirnuli ako ih ne izazove govore istinu. 

U radu s novcem nadmašuju ih samo jarci i prilagodljivi blizanci. Savjesni su na poslu, ugodno je s njima raditi. Iako su ljubitelji crnog humora i dalje ostaju simpatični u društvu uprkos povremenim izljevima bijesa ukoliko ih kritizirate pred drugima, čak i pred njima samima. 

Vole neobične vrste spolnih odnosa, ali će se seksualno brzo zasititi partnera kojem će i dalje ostati vjeran. Škorpioni spadaju u najodanije horoskopske znakove!

Noć je nihovo doba pa su tada najkreativniji. Tada se sjete kako bi lijepo izgledali s tetovažom ili zakovicom u pupku što će sutradan ostvariti.

Škorpioni se najbolje se slažu s rakovima, ribama, djevicama i škorpionima. 

Ne slažu se s ovnovima, blizancima, vodenjacima, strijelcima i vagama.

Lavove, bikove i jarce ne doživljavaju.

  isprintaj članak