Vodikov peroksid u vašem domu
Vodikov peroksid ne služi samo za dezinfekciju ...
Vuk
Među životinjama je vuk omražen pa psi, medvjedi i lisice neće jesti vučje meso. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Nositelji programa su Kojoti, Divlje jagode te Bajaga i Instruktori
Objavljeno: 10.07.2018. 20:19  
Slavonija Fest 200. u Slavonskom Brodu od 24. i 25. kolovoza 2018.
Slavonija Fest 200. u Slavonskom Brodu od 24. i 25. kolovoza 2018.

Biljana Lončarić, Igor Polak i Mario Kovač


Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi U Slavonskom Brodu, ujedno i spomenik nulte kategorije, 24. i 25. kolovoza pretvorit će se u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

U petak, 24. kolovoza na Rock maratonu nastupit će: Jall Aux Yeux – Bihać, Cota G4 – Daruvar, The SIIDS – Rijeka, Bang Bang – Zagreb, Jeremiah's – Sv. Filip Jakov, Divlji dječak – Slavonski Brod, Chaos Addict – Slavonski Brod, Republika – Slavonski Brod, a Headlineri su Kojoti i Divlje jagode.

U subotu, 25. kolovoza na glavnoj večeri Slavonija fest CMC200 nastupit će: Artan Lili, Opća opasnost, Teška industrija, Emir and Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna, Fluentes, Neki to vole vruće, a Headliner su Bajaga & Instruktori.

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, nastavlja se i ove godine izborom koncertnih headlinera festivala, a to su ove godine Kojoti, Divlje jagode te Bajaga i Instruktori. Svoje koncerte na prigodnoj konferenciji za novinare najavili su Alen Marin iz Kojota i Zele Lipovača iz Divljih Jagoda.

I za ovogodišnje izdanje festivala, osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a svi izvođači nastupati uživo, što jamči vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od pet sati! Voditeljski par CMC200 Slavonija Festa bit će Dalibor Petko i Edina Pršić.

 

Cjeloviti program Slavonija Festa 2018 predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Novoj ploči u Zagrebu gdje su se okupili organizatori, glazbenici, novinari i brojni drugi. O festivalu su govorili Mario Kovač, direktor CMC televizije, Igor Polak, koordinator posebnih programa CMC-a, Biljana Lončarić, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda, Tomislav Goll, organizator Rock maratona te Tomislav Marinović, organizator Slavonske trke.

(Foto: Nikola Knežević)

  isprintaj članak