Krvava kiša u Indiji
Postoje mnoge pretpostavke koje objašnjavaju ovo čudo, uključujući vulkanske materijale i svemirska podrijetla koje tek treba dokazati.
...
Naočale čuvaju našu najveću dragocjenost - vid
Sunčane naočale trebaju zaštititi vaše oči od štetnih sunčevih UV, kao i prašine i zagađenja oko nas ...
U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Što je to jutros osvanulo na zagrebačkim ulicama?
Objavljeno: 07.09.2018. 14:48  
Službeno je izašao Marvelov Spider-Man za PlayStation 4.
Službeno je izašao Marvelov Spider-Man za PlayStation 4. <br>

Na ulicama središnjeg dijela glavnog grada danas je svima jedna pojedinost privukla pozornost. Crvena „kutija" odnosno stalak za novine, specifičan samo za ulice New Yorka, stigao je u Zagreb i prolaznike podsjetio na omiljenog superjunaka. Ususret jednoj od najiščekivanijih igara ove godine za PlayStation 4 - Marvelov Spider-Man, Zagreb je nakratko postao New York, a Zagrepčani su imali priliku pročitati popularni Daily Bugle – novine u kojima je kao fotograf radio Peter Parker, glavni sudionik, koji nakon ugriza radioakitvnog pauka stječe nadljudske moći i postaje Spider-Man.

 

Igra koja se natječe za naslov najzanimljivije ove jeseni, ugledala je svjetlo dana na isti dan kada je Zagreb dobio svoje prve Daily Bugle novine i karakteristične crvene stalke za njih, kako je i najavljivano. Marvel i Insomniac Games udružili su se u stvaranju potpuno nove i izvorne Spider-Manove priče. Ovo nije Spider-Man koji je viđan u filmu. Ovo je iskusni Peter Parker, koji je vještiji u borbi protiv visokog kriminala New Yorka. Istovremeno pokušava uskladiti svoj zbrčkanio osobni život i karijeru, dok sudbina devet milijuna Njujorčana leži u njegovim rukama. Igra počinje uvodom u kojem Petera Parkera budi telefonski poziv upomoć. Napadnuta je banka, a jedino Spider-Man može otkloniti prijetnju. Igra odlikuje fantastičnom grafikom i vjerni prikazom New Yorka. Jedinstveno iskustvo upoznavanja grada koji nikada ne spava, njihanje po zgradama i zidovima Velike Jabuke uz pomoć paukove mreže i borba protiv negativaca kao što su Electro, Scorpion ili Vulture tek su dio dugo najavljivanje video igre.

 

Marvelov Spider-Man radio je Insomiac Games, studio kojem je Spider-Man prva licencirana igra u 24 godine postojanja. U igri se neće igrati samo sa strip junakom, već s i s Peterom Parkerom, čovjekom iza odijela superjunaka. Dok Zagrepčani listaju Daily Bugle novine, koje su preuzeli sa stalka za novine prije odlaska u školu ili na posao, za ljubitelje igara, gaming sezona upravo počinje, jer je službeno izašao Marvelov Spider-Man za PlayStation 4. 

 

  isprintaj članak