Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


Objavljena imena novih zvijezda koje će nastupiti na paškom Sonus festivalu u kolovozu!
Objavljeno: 07.05.2019. 09:02  
Sonus Festival, 18 – 23.8.2019., plaža Žrće, otok Pag
Sonus Festival, 18 – 23.8.2019., plaža Žrće, otok Pag

Sedmi Sonus festival bit će održan od 18. do 23. kolovoza u klubovima na plaži Zrće kad se očekuje dolazak nekoliko tisuća posjetitelja iz više od 65 država.

Programu se pridružio trenutno najpoznatiji britanski duo Bicep koji će po prvi puta nastupiti na Sonusu nakon više nego uspješne godine u karijeri u kojoj je duo predstavio svoj live nastup i lansirao globalno uspješan album prvijenac na Ninja Tune etiketi. 

Jedan od osnivača Detroit techno pravca, Derrick May, također će prvi put gostovati na Sonusu ovog kolovoza. Jedan od članova legendarnog trojca Belleville 3 koji su postavili temelje techno glazbe priuštit će posebno iskustvo posjetiteljima Sonusa.

Nastup Stephan Bodzina je prema izboru obožavatelja bio jedan od najboljih setova Sonusa prošle godine, tako da je pozvan na festival i ove godine te očekujemo da će ovaj njemački DJ i producent opet ostaviti dojam na posjetitelje.

Mlada Belgijanka, Charlotte de Witte rastuća je zvijezda svjetske scene koja je već prošle godine na Sonusu dokazala kako izgleda pravi party i možemo i ove godine očekivati odličan set.

Još jena novost na programu u jednom od klubova na otvorenom priznati je njemački producent DJ Koze poznat po svojim ekscentričnim setovima.

Festival koji je treću godinu zaredom osvojio nagradu Ambasador za Najbolji hrvatski festival, koji traje pet dana i pet noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i ugostit će opet imena koja trenutno vladaju svjetskom elektroničkom scenom.

Tim kojeg čine organizatori #Welovesound Open  Aira i Time Warp festivala, bez sumnje, isporučit će svoje najbolje izdanje od početka postojanja Sonusa 2013. godine.

 

Program (abecednim redom):

Adriatique - Amelie Lens - Andrea Oliva - Apollonia - Ben Klock

Bicep (DJ Set) - Binh - Boris Brejcha - Charlotte de Witte

Chris Liebing - Daniel Avery - Dax J - Derrick May - DJ Koze

Dorian Paic - Enrico Sangiuliano - Henrik Schwarz (Live) 

I Hate Models - Jamie Jones - Joey Daniel - Joseph Capriati - Kobosil Kölsch - Konstantin Sibold - La Fleur - Len Faki - Loco Dice

Luigi Madonna - Maceo Plex - Magdalena - Marco Carola - Pan-Pot Patrick Topping & Richy Ahmed - Ricardo Villalobos - Richie Hawtin Rødhåd - Seth Troxler - SHDW & Obscure Shape – Solomun

Sonja Moonear - Stephan Bodzin (Live) - Sven Väth

Tale Of Us - Valentino Kanzyani - Voigtmann - Zip

 

  isprintaj članak