Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Valamar predstavio program stipendiranja u školama diljem Hrvatske za školsku godinu 2019./2020.
Objavljeno: 18.10.2019. 10:45  
Stipendije za zanimanja: kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist
Stipendije za zanimanja: kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist

Valamarov sektor ljudskih potencijala nastavlja višegodišnju praksu stipendiranja učenika te je nedavno predstavio program stipendiranja za školsku godinu 2019./2020. za turističko-ugostiteljska zanimanja. U osam škola diljem Hrvatske učenicima i njihovim roditeljima prikazane su brojne prednosti programa stipendiranja kod vrhusnkog poslodavca u turizmu i sedmog najpoželjnijeg u Hrvatskoj. Završilo je velikim zanimanjem učenika i njihovih roditelja za podnošenje prijava kako bi osigurali stipendije, a potom i privlačno napredovanje u Valamaru.

Valamar učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi privlačan program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja. 

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz suradnju s Ministarstvom turizma, a obveza svih stipendista jest redovito pohađanje nastave i redoviti upis u školsku godinu i maturiranje u roku. U jednom od 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Osim toga, Valamar svojim stipendistima koji dolaze iz drugih mjesta osigurava smještaj i tople obroke.

Valamar je tvrtka koja daje najviše stipendija, a ove godine u svojim hotelima i ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljava 7.000 ljudi.

 

Svi učenici koje zanima stipendija u Valamaru mogu se prijaviti putem online obrasca na:

https://www.dobarposaouvalamaru.com

  isprintaj članak