Kako otjerati žohare iz doma
Kako se riješiti žohara prirodnim putem? Što ih drži daleko od kuće? ...
Zatvorenici u Rusiji vole čitati klasiku
"Da, čovjek je smrtan, ali to još ne bi bilo tako loše. Loše je to što je ponekad iznenada smrtonosan, to je odvratna stvar!" ...
Odmor i lopovi
Zaboravite na suosjećajnost na odmoru. Često će vam pristupati ljudi s pričama koje izazivaju suze, a da niste svjesni da je riječ o lopovima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Fitness
Ova hrana je izričito pogodna za kardio tip treninga kao što su trčanje, bicikliranje, ples ili boks
Objavljeno: 07.05.2019. 14:34  
Što i kada jesti prije i poslije vježbanja?
Što i kada jesti prije i poslije vježbanja?

Ova hrana je izričito pogodna za kardio tip treninga kao što su trčanje, bicikliranje, ples ili boks.

 

Jedite barem 30 minuta prije vježbanja: 

Velika kruška narezana i poškropljena vodom i jedna i pol žlica meda koji daju ukupno 41g ugljikohidrata, 1 g proteina, što čini 153 kalorije.

 

Jedite u roku 30 minuta nakon vježbanja: 

¾ šalice nisko masnog čokoladnog mlijeka i jedna mala banana daju 35 grama ugljikohidrata, 7 grama proteina, 2 grama masnoće, što čini 178 kalorija.

 

Ova hrana je izričito pogodna za kardio tip treninga kao što su trčanje, bicikliranje, ples ili boks. Prije vježbanja treba jesti lako probavljivu hranu, zatim piti dovoljno vode tijekom treninga i unijeti ugljikohidrati poslije.

 

Jedite barem 30 minuta prije vježbanja:

Jedna kriška kruha s jednom i pol žlicom namaza od malina sadrže 35 grama ugljikohidrata, 2 grama masti što čini 162 kalorija.

 

Jedite u roku 30 minuta nakon vježbanja:

Jedan dvopek, malo avokada i nekoliko žlica posnog sira što daje 15 grama ugljikohidrata, 6 grama proteina, 10 grama masti što čini 171 kaloriju.

Ovakvi tipovi obroka se koriste kod visokointenzivnog treninga koji su kružni i intervalni i služe brzom sagorijevanju masti. Ugljikohidrati vas oživljavaju, a proteini su dobri za mišiće.

  isprintaj članak