U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Pravila ponašanja u restoranu i baru
Ukoliko ste u žurbi ili ne volite čekati, dajte napojnicu konobaru unaprijed i naglasite mu kako znate cijeniti dobru uslugu. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Greške kod spolnog odnosa
Objavljeno: 01.08.2012. 10:42  
Što odvraća žene od seksa
Što odvraća žene od seksa

Usred spolnog odnosa vašoj partnerici nestane spolni nagon. Upitat ćete se zašto, a ona će samo bezvoljno odmahnuti rukom. No postoje mali pogrešni potezi muške ruke koji ubijaju volju za spolnim odnosom kod partnerice. Donosimo nekoliko primjera i savjeta kako biste izbjegli te probleme.

 

Stani!

Voditi ljubav i lagano grickati određene dijelove tijela je izvrsna stvar. Lizanje i glasno srkanje također. Ako dama još nikad nije s vama dijelila postelju mogu je neki vaši postupci odbiti. Možda ste je prejako ugrizli, a možda mrzi srkanje po uhu. Sve je to razlog da odnos prekine umjesto da se opusti.

Kreni 

Bolje je polagano i oprezno pipkati i između toga više puta propitivati je li joj to odgovara, prije nego joj sažvačete uho.

 

Stani!

Prečesta promjena položaja kod spolnog odnosa dovodi do toga da žene izgubi nit užitka. Čestom promjenom položaja, a time i ritma, žena se istinski udaljuje od zamršenog puta do orgazma. potreban im je neprekidni uspon zadovoljstva do vrhunca seksualnog užitka. Stanke prekidaju tu neprekidnost.

Kreni

Djevojke rado iskušavaju nekoliko položaja. Vodite pritom računa o dva temeljna pravila: 

1. Svaki položaj zadržati najmanje tri minute; 

2. Kod promjene položaja i nakon toga morate održavati poticanje (klitoris, poljubac, gnječenje stražnjice).

 

Stani!

U mašti je, ali i kada se to učini prekrasno na tijelu izabranice tučenim vrnjem iz raspršivača naslikati na tijelu bikini. Ali mnoge prehrambene namirnice (čokoladni preljev, voće) bacaju iz ravnoteže pH-vrijednost vlažnosti ženskog biotopa što može dovesti do odbojnih infekcija. I, da, pjenušac ne draška, nego grize!

Kreni 

U ljubavnu igru ugrađujte nove smjerove okusa. Iznad struka dozvoljeno je sve, ispod samo jestiva klizna sredstva s dobrim okusom.

 

Stani!

U ljubavnom zanosu muškarci često počnu prejako gnječiti grudi. Pogreška! Prsa mogu biti osjećajna kao obiteljski nakit, a tkivo posebno osjetljivo.

Kreni

Smijete se igrati, ali ne polomiti. Najbolje je samo nježno milovati, ruke okretati u krug, dok grudi držite u njima.

  isprintaj članak