Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Turistički stručnjaci predviđaju
Objavljeno: 11.11.2020. 10:22  
Što s (korona) turizmom u 2021. godini?
Što s (korona) turizmom u 2021. godini?

Petrinja

U četvrtak 12. studenog, u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja održat će se panel rasprava portala Lika Club na temu „Što s (korona) turizmom u 2021. godini?".

Na panelu će gostovati četiri poznata imena iz hrvatskog turizma, s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, dok će se zanimljiva rasprava prenositi online putem livestreama, sukladno epidemiološkim mjerama. 

Gosti panela portala Lika Club su; Boris Šuljić, vlasnik hotela Boškinac iz Novalje, Hrvojka Božić, ravnateljica Muzeja domovinskog rata iz Karlovca, Krešo Rogoz, direktor tvrtke Croatia Open Land DMC iz Karlovca te Mihovil Bićanić, zamjenik načelnika Općine Rakovica.

Gosti će odgovoriti na pitanje kako su suočili s ovom potpuno nepredvidljivom sezonom u svom poslovanju, ali i kakva su njihova predviđanja za turistički neizvjesnu 2021. godinu koja je iza ugla. Koji su najbolji, a koji najgori scenariji te koje mjere bi mogle spasiti nadolazeću sezonu i očuvati radna mjesta. Voditelj panela je novinar Goran Latković.

Forum obiteljskog smještaja, najveće okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača Ličko senjske i Karlovačke županije počinje u 10 sati, dok će panel rasprava početi oko 11,30. putem YouTube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma (pri čemu je prijava besplatna, ali obvezna).

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovca i Otočca, u partnerstvu s Prilika grupom.

  isprintaj članak