Trnje – prostor i ljudi
U sklopu projekta Zagrebački kvartovi, Muzej grada Zagreba objavio je novu publikaciju, knjigu / katalog izložbe Trnje – prostor i ljudi. ...
Trebaju li muškarci častiti prilikom prvog spoja
Vječno je pitanje trebaju li muškarci častiti prilikom prvoga izlaska s nekom djevojkom (ženom). ...
Svjetski dan tune - bitne vrste koja zaslužuje to priznanje
Ribolov tune na Tihom oceanu nedvojbeno najbolji i najodrživiji na svijetu ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Dobar san znači i smirenost te uspjeh u životu
Objavljeno: 27.11.2020. 19:35  
Što se događa s tijelom prilikom spavanja?
Što se događa s tijelom prilikom spavanja?

Slikao: Željko Marušić

Prosječnoj osobi treba oko osam sati sna. Ljudi su jedini sisavci na Zemlji koji ne mogu preživjeti bez dovoljno dobrog sna. Tijekom dubokog sna tijelo radi na popravljanju mišića i obnavljanju organa, a kemikalije koje jačaju vaš imunološki sustav počinju cirkulirati u vašoj krvi.

 

Dobar san znači i smirenost te uspjeh u životu

Neispavana osoba širit će oko sebe lošu energiju, izazivati otpor kod drugih osoba, neovisno je li riječ o ukućanima ili poslovnim suradnicima, odnosno prijateljima, bit će manje učinkovita i bezvoljno će provesti dan. 

 

Bioenergija odlično pomaže

Umjesto da koristite razne farmaceutske dodatke prehrani i pijete, ipak opasne, lijekove za spavanje, odlučite se na odlazak na bioenergetske terapije. Vrlo su učinkovite za postizanje dobrog i opuštajućeg sna.

Na terapije je potrebno dolaziti najmanje šest mjeseci, svaki mjesec četiri dana zaredom, a nakon toga slijedi istinsko uživanje u okrepljujućem snu i – životu!

  isprintaj članak