Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Vođenje će biti dostupno na 16 različitih jezika, a autobusi će voziti tijekom cijele godine
Objavljeno: 12.04.2019. 13:56  
Stromma započinje s radom u Berlinu

Stromma sada započinje razgledavanje po Berlinu i širi svoje poslovanje na šest zemalja sjeverne Europe. Operacija će započeti u travnju 2019. s 21 novim Hop On Hop Off autobusom, s Euro 6 motorima za ekološki prihvatljive izlete.

- Vrlo je uzbudljivo biti turistički „provider" u jednom od najzanimljivijih gradova na svijetu. S našim novim autobusima također smo ponosni što pridonosimo poboljšanju kvalitete zraka u rastućem turističkom sektoru u Berlinu”, kaže Jan Larsén, izvršni direktor tvrtke Stromma.

Stromma ima dugu povijest, još iz 1809. godine, i vodeći je ponuđač turističkih razgledavanja u sjevernoj Europi u 15 odredišta. Svi autobusi imat će zeleni brend Hop On Hop Off, kojeg se koristi u Stromminim odredištima i bit će prepoznatljivi po medvjedu - simbolu Berlin. Vođenje će biti dostupno na 16 različitih jezika, a autobusi će voziti tijekom cijele godine.

Stromma također uvodi kombiniranu kartu s brodom Hop On Hop Off, koji je novi proizvod u Berlinu. Hop On Hop Off brodom upravlja poznati Reederei Riedel, s flotom od 15 brodova na kojima vrijedi ulaznica Hop On Hop Off na svim turama.

Operaciju Stromme u Berlinu vodi Sebastian Klatt (COO) s dugogodišnjim iskustvom u turističkoj industriji u Berlinu.

  isprintaj članak