Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Pravila ponašanja u restoranu i baru
Ukoliko ste u žurbi ili ne volite čekati, dajte napojnicu konobaru unaprijed i naglasite mu kako znate cijeniti dobru uslugu. ...
Masovno samoubojstvo ptica u Indiji
Želite li se odvojiti od monotonije svakodnevnog života, trebali biste posjetiti neobična mjesta u Indiji i ostati zaprepašteni. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Vođenje će biti dostupno na 16 različitih jezika, a autobusi će voziti tijekom cijele godine
Objavljeno: 12.04.2019. 13:56  
Stromma započinje s radom u Berlinu

Stromma sada započinje razgledavanje po Berlinu i širi svoje poslovanje na šest zemalja sjeverne Europe. Operacija će započeti u travnju 2019. s 21 novim Hop On Hop Off autobusom, s Euro 6 motorima za ekološki prihvatljive izlete.

- Vrlo je uzbudljivo biti turistički „provider" u jednom od najzanimljivijih gradova na svijetu. S našim novim autobusima također smo ponosni što pridonosimo poboljšanju kvalitete zraka u rastućem turističkom sektoru u Berlinu”, kaže Jan Larsén, izvršni direktor tvrtke Stromma.

Stromma ima dugu povijest, još iz 1809. godine, i vodeći je ponuđač turističkih razgledavanja u sjevernoj Europi u 15 odredišta. Svi autobusi imat će zeleni brend Hop On Hop Off, kojeg se koristi u Stromminim odredištima i bit će prepoznatljivi po medvjedu - simbolu Berlin. Vođenje će biti dostupno na 16 različitih jezika, a autobusi će voziti tijekom cijele godine.

Stromma također uvodi kombiniranu kartu s brodom Hop On Hop Off, koji je novi proizvod u Berlinu. Hop On Hop Off brodom upravlja poznati Reederei Riedel, s flotom od 15 brodova na kojima vrijedi ulaznica Hop On Hop Off na svim turama.

Operaciju Stromme u Berlinu vodi Sebastian Klatt (COO) s dugogodišnjim iskustvom u turističkoj industriji u Berlinu.

  isprintaj članak