Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Oliver Widmann, Noah Sandritter i Dominik Oswald u Vrboskoj
Objavljeno: 21.06.2020. 07:19  
Svjetska elita mountain bikea stiže u Vrbosku
Svjetska elita mountain bikea stiže u Vrbosku

Vrboska, gradić na Hvaru, koju se zbog brojnih malih mostova nazivaju i mala Venecija ovih dana će ugostiti svjetski poznate bicikliste discipline trial. 

Neki od njih već su u veljači boravili na otoku Hvaru, a činjenica da će se upravo tu ove godine dvostruki juniorski svjetski prvak Oliver Widmann pripremiti za prvo ovogodišnje međunarodno natjecanje u Poljskoj potvrđuje da otok Hvar postaje sve poznatiji i po cikloturizmu. 

Uz Widmanna u Vrbosku stižu i Noah Sandritter, svjetski viceprvak tima te Dominik Oswald, svjetski prvak 2019. godine, a svi su članovi njemačke reprezentacije. U sklopu slavlja sv. Ivana, 23. lipnja 2020. godine, ovi prikazat će svoje vještine kod Tvrđave u Vrboskoj , a gledateljima će biti ponuđena hrana i vina mjesnih proizvođača uz tradicionalno paljenje ognja u 21 sat uz nastup klape Kaštilac.

 

Već 29. i 30. lipnja 2020. godine, kada su dani sv. Petra čija crkvica je najstarija u Vrboskoj i potječe još iz 14. stoljeća, udruga maritimne zaštite Lantina svake godine dan prije slavlja priprema regatu.

  isprintaj članak