Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Tjestenine su u trendu na prehrambenoj sceni i to s dobrim razlogom.
Objavljeno: 22.12.2020. 13:25  
Tajlandska juha rezancima i crvenim curryjem
Tajlandska juha  rezancima i crvenim curryjem

Tajlandska juha s rezancima i crvenim curryjem

Vrijeme kuhanje: 30 min

Sastojci za: 4 do 6 obroka

 

Tjestenine su u trendu na prehrambenoj sceni i to s dobrim razlogom. Ne samo da sadrže gluten, mliječne proizvode, jaja i pšenicu, već su u njima i proteini na biljnoj bazi. A korištenje crvene leće ili fusilla (vrste tjestenine) od slanutka izvrstan je način uživanja u omiljenoj hrani. Ova curry kreacija hibrid je između talijanske i tajlandske kuhinje. Savršena je večera budući da za pripremu ne treba puno vremena. Crveni curry umak obično je vrlo začinjen, zato upozorite goste na to ili jelo ublažite upotrebom zelenog ili žutog curry umaka.

 

Potrebno:

2 čajne žličice maslinovog ulja

1 velika glavica luka, sitno nasjeckana

2 češnja češnjaka, mljevenog ili sitno zdrobljenog

2 žličice svježeg đumbira, naribanog

3 čajne žličice umaka od crvenog curryja

4 šalice povrtnog temeljca

250 g tjestenine od crvene leće

2 gljive šalice, narezane

½ glavice brokule, nasjeckane na komade veličine zalogaja

1 crvena paprika, očišćena i narezana

1 konzerva (2 ½ šalice) kokosovog mlijeka

4 - 5 suhih listova limete

sol po ukusu

papar, po ukusu

¼ šalice drobljenog korijandera

sok ½ limuna

 

Priprema:

1. Zagrijte ulje na jakoj vatri u neprijanjajućem loncu ili woku.

2. Dodajte nasjeckani luk i smanjite vatru. Pirjajte luk dok ne postane proziran.

3. Dodajte đumbir i češnjak pa promiješajte.

4. Dodajte curry umak i promiješajte u smjesu.

5. Ulijte povrtni temeljac i pustite da zavrije.

6. Dodajte tjesteninu s crvenom lećom i kuhajte tri minute.

7. Dodajte ostatak povrća, kokosovo mlijeko i suho lišće limete, i kuhajte još pet minuta dok povrće ne bude kuhano, ali još uvijek hrskavo.

8. Isključite peć.

9. Umiješajte nasjeckani korijander i limunov sok te začinite solju i paprom.

10. Uklonite suho lišće limete i ukrasite korijanderom i / ili dodatnim čilijem na vrhu.

  isprintaj članak