Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Deveta godina TAM TAM Music festivala, najboljeg malog festivala u regiji
Objavljeno: 10.06.2020. 11:12  
TAM TAM festival od 25. srpnja do 2. kolovoza u Sućuraju
TAM TAM festival od 25. srpnja do 2. kolovoza u Sućuraju

Preko deset izvođača najavljeno je do sada za ovogodišnji TAM TAM Music Festival koji se će biti održan od 25. srpnja do 2. kolovoza u Sućuraju. 

Tijekom proteklih godina TAM TAM Music Festival je izrastao od druženja glazbenika do događaja do jednog od najboljih malih festivala u regiji.  Postao je kultni festival među zaljubljenicima u glazbu iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije koji imaju priliku čuti različite glazbene pravce od surf i post rocka do noisea i upoznati alternativnu glazbu ovih prostora. U osam godina na festivalu je nastupilo više od 60 izvođača.

Ove godine najavljena su dva strana benda, britansko-bahreinski Flamingods i njemački duo We Will Kaleid. Nastupit će još: M.O.R.T, Stonebride, Seine, Marinada, Doringo, Repetiror, Igralom, Nemoj Gustave, Mi vida, Gazorpazorp, 7AM, Ippio Payo. 

Glavni dio festivala, od 31.07 do 1.08., održavat će se na nogometnom igralištu "Emil Slavić - Lenko”, ali posjetitelje očekuje i dodatni glazbeni program u kampu, uz razne radionice i program za djecu. 

Ekologija je oduvijek bila dio promišljanja organizatora Tam Tam festivala. Tako se već godinama prije svakog festivala skuplja staklene teglice koje će biti korištene umjesto jednokratnih plastičnih čaša, a dobrovoljci će pripremati vegansku hranu. Putem radionice Zero Waste Croatia, posjetitelji će naučiti kako uz malo osmišljenosti i organizacije može živjeti bez otpada.

Cijena za devet dana festivalskog programa i kampa je 450 kuna, a ulaznice su dostupne putem stranice Entrio. 

  isprintaj članak