Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Vinari Zagrebačke županije očekuju turiste
Snimljen video kao poticaj turističkom obilasku vinara Zagrebačke županije ...
Cvjetni balkoni su raskoš za oči
Nema svaki ljubitelj cvijeća vlastiti vrt. Ali već i cvjetna raskoš u prozorskoj kutiji za cvijeće razveseljava srce i oko! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Najbolja imena regionalne nezavisne scene uskoro na Hvaru
Objavljeno: 09.07.2019. 18:33  
Tam Tam Music Festival, Sućuraj, od 21. do 28. srpnja
Tam Tam Music Festival, Sućuraj, od 21. do 28. srpnja

Objavljen je konačan raspored festivala Tam Tam, a kojem se mogu veseliti svi zaljubljenici nezavisne glazbe u regiji. Tam Tam se, kao i prošlih godina, održava u Sućurju na otoku Hvaru od 21. do 28. srpnja.

Ove godine nastupa petnaestak izvođača, kako na glavnom dijelu programa koji se dva dana održava na nogometnom igralištu. Osim spomenutog glazbenog programa festival nudi i bogati popratni program koji uključuje i akustične nastupe, performanse, izložbe, satove yoge i nezaobilazno izležavanje na plaži ili pod borovima u kampu.

Glavni program čine koncerti legendarnih i za Tam Tam već tradicionalnih Repetitor, zatim Trobecove krušne peći, lokalni RØLØ, Žen, Haiku Garden, Harvo Jay, Klotljudi te From Another Mother. Program u kampu započet će s mračnim elektronskim punkom Neon Lies i Snooze in motion, a kroz ostale dane festivala nastupit će i začudna Pi, bend Svemir, Ischariotzcky, kantautorica Miriam te će ga nedjelju završiti Onaj Dječak. 

Poseban dan u programu bit će i otvoreni koncert na Rivi gdje će za domaće nastupiti mistični nemanja i čarobna Mary May. Ove godine popratni program obogatit će glazbeno-poetska improvizacija „Artefakt" kao i ulični performans POV-POI žonglera iz Makedonije, a bit će tu i predstavljanje knjige Alda Franičevića, izložba Marijana Blažine te šetnja s arheologom, Sućuraninom Nikšom Vujnovićem. 

 

  isprintaj članak