Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Najbolja imena regionalne nezavisne scene uskoro na Hvaru
Objavljeno: 09.07.2019. 18:33  
Tam Tam Music Festival, Sućuraj, od 21. do 28. srpnja
Tam Tam Music Festival, Sućuraj, od 21. do 28. srpnja

Objavljen je konačan raspored festivala Tam Tam, a kojem se mogu veseliti svi zaljubljenici nezavisne glazbe u regiji. Tam Tam se, kao i prošlih godina, održava u Sućurju na otoku Hvaru od 21. do 28. srpnja.

Ove godine nastupa petnaestak izvođača, kako na glavnom dijelu programa koji se dva dana održava na nogometnom igralištu. Osim spomenutog glazbenog programa festival nudi i bogati popratni program koji uključuje i akustične nastupe, performanse, izložbe, satove yoge i nezaobilazno izležavanje na plaži ili pod borovima u kampu.

Glavni program čine koncerti legendarnih i za Tam Tam već tradicionalnih Repetitor, zatim Trobecove krušne peći, lokalni RØLØ, Žen, Haiku Garden, Harvo Jay, Klotljudi te From Another Mother. Program u kampu započet će s mračnim elektronskim punkom Neon Lies i Snooze in motion, a kroz ostale dane festivala nastupit će i začudna Pi, bend Svemir, Ischariotzcky, kantautorica Miriam te će ga nedjelju završiti Onaj Dječak. 

Poseban dan u programu bit će i otvoreni koncert na Rivi gdje će za domaće nastupiti mistični nemanja i čarobna Mary May. Ove godine popratni program obogatit će glazbeno-poetska improvizacija „Artefakt" kao i ulični performans POV-POI žonglera iz Makedonije, a bit će tu i predstavljanje knjige Alda Franičevića, izložba Marijana Blažine te šetnja s arheologom, Sućuraninom Nikšom Vujnovićem. 

 

  isprintaj članak