Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Novosti o bosanskim piramidama

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i dalje ostaje među najaktivnijim i najatraktivnijim svjetskim predavačima. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Jelo koji mnogi obožavaju
Objavljeno: 31.10.2018. 18:14  
Tatarski beefsteak
Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak
  • Tatarski beefsteak

Tatarski beefsteak 

(za dvije osobe)


Potrebno je:

200 g goveđe pisanice

(dobro odležane u ulju)

30 g crvenog luka

30 g limuna

10 g crvene mljevene paprike

30 g senfa

1 kom ringlica

1 žutanjak

sol, papar i tabasco u željenoj količini

0,02 l cocgnaca

0,02 l vorchestera

¼ vezice peršinovog lista

1 mali kiseli krastavac

5 kom kapara

0,5 dl ulja

 

Priprema:

Meso košemo oštrim nožem i pritom vadimo bijele žilice. Kada je meso dobro usitnjeno umiješamo majonezu u zdjeli. Miješamo žutanjak, senf, limunov sok i ulje.

Nakon što je majoneza gotova u nju dodajemo začine i meso: sitno kosani luk, crvenu mljevenu papriku, kosanu ringlicu i kapare, sol, papar, tabasco, cocgnac (konjak), vorchester, kosani peršin i krastavac.

 

Posluživanje:

Poslužujem s vrućim toast kruhom i priloženim maslacem.


  isprintaj članak