Bosch i Mercedes-Benz pokreću pilot-projekt za uslugu automatiziranog prijevoza u San Joseu
Automatizirana vozila S-klase opremljena Boschevim i Mercedes-Benzovim sustavom vožnje i softverom pružaju uslugu prijevoza između zapadnog San Josea i središta ...
U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Street food poznatih ugostitelja i dječji kutak
Objavljeno: 27.06.2018. 13:03  
Tekme, Gustafi i One Dread na Foodballerki u Zagrebu do 15. srpnja
Tekme, Gustafi i One Dread na Foodballerki u Zagrebu do 15. srpnja

Još jedan tjedan bogatog glazbenog i gastro programa je pred nama na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u središtu Zagreba na manifestaciji Foodballerka. Do nedjelje će se, uz sva druga događanja, održati i DJ afterwork party pa će se u dobroj glazbi uživati već od 17 pa sve do kasnih noćnih sati. Danas, u u srijedu, su miksevi DJ-a Williama Collinsa, koji nastupa i u četvrtak sve do koncerta Gustafa od 20 sati.

U petak i subotu nastupaju DJ-ovi William Collins, DJ Zak i DJ Tom Polo. Za kraj tjedna slijedi nedjeljni koncert grupe One Dread u 17 ili u 20 sati, ovisno o rasporedu SP-a.

Inače glazbeni program Foodballerke na Strossmayerovom trgu traje do 15. srpnja, a bit će održano osam koncerata grupa: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafa i Songkillersa. Nastupit će i DJ'i Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin.

Na Strossmayerovom trgu street food ponudu organizirali su zagrebački ugostitelji, a pripremljen je i poseban dječji kutak s kreativnim radionicama.

  isprintaj članak