Mehanokemijska sinteza peptida ključnih za pojavu života na Zemlji
S obzirom da je kondenzacija slobodnih aminokiselina termodinamički nepovoljan proces u vodenom mediju, velika je nepoznanica kako je došlo do pojave peptida pr ...
Najgostoljubivije europske države prema LGBTQ osobama
Ujedinjeno Kraljevstvo drži svjetski rekord po tome što u parlamentu ima najviše članova LGBTQ zajednice, a 45 izabranih LGBTQ zastupnika izabrano je tijekom iz ...
Prvi slijepi kineski planinar popeo se na Mount Everest
Gospodin Zhang Hong, 46, koji je izgubio vid u 21. godini, prošli je ponedjeljak dovršio 8.849 metara visok himalajski poduhvat. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Predugo do erekcije, a ne znam zašto
Objavljeno: 17.05.2021. 09:18  
Teško do erekcije
Teško do erekcije

Alkohol uništava spolnu moć muškaraca

Imati problema s postizanjem erekcije s vremena na vrijeme nije razlog za zabrinutost. Međutim, ako se nastavi, razlog je možda tjelesni i / ili psihološki problem. 

To može biti zbog psiholoških problema poput napetosti, strahova, utučenosti, problema u vezi i straha u vezi s izvedbom spolnog odnosa. To može biti i tjelesni problem koji utječe na kvalitetu erekcije, poput smanjene razine testosterona, bolesti srca, visoke razine kolesterola, začepljenih krvnih žila (ateroskleroza), dijabetes melitusa, visokog tlaka, problema sa živcima, nekih lijekova protiv visokog tlaka, poremećaja spavanja, pretilost, alkoholizam, pušenje ili korištenje drugih droga, ozljede leđne moždine ili zdjelice, Peyronieove bolesti (stvaranje ožiljnog tkiva u penisu). 

Kod takvih slučajeva treba posjetiti urologa radi odgovarajućeg praćenja i utvrđivanja izvora problema i nalaženja rješenja. Također bi moglo biti korisno posjetiti stručnjaka za mentalno zdravlje kako bi istražio moguće psihološke uzroke spolne nemoći. 

I partner također treba biti velika podrška i bilo bi dobro da je uključen u razgovore. U međuvremenu treba koristiti zdravu prehranu, redovito vježbati, dovoljno spavati, izbjegavati alkohol i cigarete i upravljati stresom. 

Možda će koristiti i vježbe za zdjelicu. Postoje lijekovi koje se koristi za poboljšanje kvalitete erekcije poput Cialisa, Viagre i sl. Međutim, treba ih koristiti na recept liječnika kako bi mogli odvagnuti opasnost u odnosu na korist od uzimanja takvih lijekova.

Dobro bi bilo pokušati otići na bioenergetske terapije koje mogu odlično mogu pomoći kod problema s erekcijom!

  isprintaj članak