Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Petak, 19. svibnja u riječkom Pogonu kulture zadnji sezonski klupski koncert
Objavljeno: 09.05.2017. 22:39  
The Black Room svira ispred Wovenhanda u Rijeci, 19. svibnja
The Black Room svira ispred Wovenhanda u Rijeci, 19. svibnja

Kompletiran je line up za zadnji sezonski klupski koncert u riječkom Pogonu kulture.

Naime, izborom managmenta priliku za otvaranje riječkog nastupa Wovenhanda, 19. svibnja, pripala je mladim i perspektivnim dečkima iz benda The Black Room.

The Black Room u klasičnoj rock formaciji (vokal, dvije gitare, bas, bubanj) iza sebe imaju album prvijenac „In This Town Lies A City", a a na ovom koncertu publika će imati priliku i čuti novi materijal.

Glazbeno se oslanjaju na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova te neopsihodelije 80-tih i 90-tih. Tekstovi su nadahnuti osobnim pričama iz grada s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života.

Odlično prihvaćen album kako od kritike tako i od publike omogućio je grupi promidžbene koncerte po Hrvatskoj i Sloveniji, od kojih treba izdvojiti nastup u riječkom klubu Palach, festivalske nastupe na InMusicu i Indirektu kao i gostovanje u sklopu programa Good Vibrations u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.  

Podsjetimo, projekt karizmatičnog Davida Eugena Edwardsa, kultni Wovenhand, u sklopu svoje europske turneje promoviraju novi, osmi po redu, album „Star Treatmant“ izdan prošle godine za nezavisni label Sargent House.

Koncert je na rasporedu u petak, 19.5. u Pogonu kulture.

Ulaznice po cijeni od 110 kuna dostupne su u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će  na dan koncerta cijena iznositi 130 kuna.

  isprintaj članak