Lički proizvodi u NP Plitvička jezera
I ove godine je otvoreno prodajno mjesto Lika Quality s ličkim proizvodima u NP Plitvička jezera. ...
Aleja duhova u Indiji
Praćenje ovih svjetala može natjerati ljude da izgube orijentaciju i čak dovesti do utapanja ...
Šarene maske za lice dobivaju na popularnosti u Južnoj Koreji
Poznata glumica Kim Hye-soo objavila je na društvenim mrežama svoju fotografiju s maskom neonske boje. Fotografija je privukla velik broj klikova i lajkova. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Pravni savjeti
Svakako valja provjeriti nevjerojatno povoljne cijene
Objavljeno: 24.02.2020. 09:14  
Tko je odgovoran za pogrešnu cijenu na stranici booking.com
Tko je odgovoran za pogrešnu cijenu na stranici booking.com

Jumeriah Emirates Tower hotel


Na stranici booking.com naišao na neodoljivu ponudu za Marrakech: Kraljevski apartman (Royalsuite) u luksuznom hotelu za 68 eura po noći. Nakon rezervacije, bio sam u nedoumici jer ovaj apartman obično stoji 1.750 eura. Nazvao sam booking.com i saznao sam da je to očito bila greška hotela. Trebam ga izravno kontaktirati. Hotel mi je tada ponudio Royalsuite za 650 eura po danu boravka ili besplatno otkazivanje. Mogu li ustrajati na rezerviranoj cijeni od 68 eura? Tko je moj ugovorni partner? Hotel ili booking.com?

 

Ovo je pravni položaj

Iako ste rezervirali putem booking.com, ugovor o smještaju obavljen je izravno između vas i hotela, budući da booking.com posreduje samo kao posrednik. Tu je očita pogreška u cijeni hotela. Hotel u osnovi ima pravo na sporazum o ugovoru zbog pogreške u cijeni i ne smije ispuniti ugovor nakon žalbe. Na žalost, ne možete tražiti Royalsuite od hotela za svega 68 eura.

  isprintaj članak