Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Fitness
Jastučići koji se sakupljaju na genetski tako zgodnom mjestu za sakupljanje masnoća
Objavljeno: 08.07.2020. 14:32  
Trbuh, struk i masni jastučići
Trbuh, struk i masni jastučići

Ženski jastučići iznad bokova u Americi nazivaju love-handles. Jastučići koji se sakupljaju na genetski tako zgodnom mjestu za sakupljanje masnoća ni u Americi ni kod nas nisu nimalo omiljeni.

 

Rješenje postoji 

Da biste uklonili ih ukolinili, odlučite se za prikladan sport kao što su, primjerice, jogging, rolanje ili plivanje. Osim toga, za ovo se područje tijela treba brinuti i posebnim vježbama za bočnu trbušnu muskulaturu - primjerice, bočnim podizanjem tijela u visećem položaju. Visite na ribstolu i podižite koljena prema gore na jednu, a potom na drugu stranu. 

Ili se sa strane oslonite na klupu na hiperekstenziju, ruke prekržite na potiljku i sagibajte se u pojasu. Bokovi neka u početnoj poziciji budu u ravnini s cijelim tijelom. Gornji dio tijela sagibajte prema dolje toliko da još možete održati stabilni položaj tijela. Potom se polagano uspravite što više prema gore. Kratak tren zadržite taj položaj tijela, te vježbu ponovite u tri niza po osam - do dvanaest nizova.

  isprintaj članak