Regresija - Povratak u prošle živote
Vjerujete li da možete proći kroz vlastitu smrt i opet živjeti ili sjetiti se trenutka rođenja i prvog pogleda na majku? Da, to možete doživjeti kroz regresiju. ...
Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Ljepota
Savjeti profesionalaca koji će odlično izmijeniti vaš pogled
Objavljeno: 23.01.2019. 11:43  
Trepavice
Trepavice<br>

Savjeti profesionalaca koji će odlično izmijeniti vaš pogled

 

Nanesite sloj maskare na gornju stranu trepavica

Ne nanijeti maskaru na gornju stranu trepavica jest kao da stavljate ruž samo na donju usnu. Svakako prije uobičajenog poteza odozdo stavite jedan sloj odozgora.

 

Iskoristite posjetnicu

Pomognite si posjetnicom tako da je prislonite uz kapak iza trepavica dok nanosite maskaru tako da ćete moći preći preko svake dlake bez da zamrljate sjenilo.

 

Nanesite je bogato

Kako biste zaista dobili izražen pogled vrhom maskare prijeđite po korijenu trepavica, skoro kao da se želite upiknuti u oko. Ponavljajte postupak sve do vrhova.

 

Umjetne trepavice

Umjetne trepavice su postale apsolutni hit: setove za domaću radinost možemo kupiti u svakoj većoj trgovini. To nije čudno: uz pomoć njih oči postaju zavodničke i tajanstvene. Već i danas ih i vi možete sami staviti.

 

Mali savjeti:

- Radije stavljajte parcijalne trepavice negoli cijelu traku jer izgledaju prirodnije.

- Na bazu umjetnih trepavice stavite samo kapljicu ljepila i pustite da se prosuši otprilike minutu prije nego ih stavite. Tako će ljepilo biti čvršće, a vi ćete ih lakše namjestiti.

- Započnite ih stavljati s vanjske strane oka lijepeći ih na bazu trepavica, nikako ne na kožu. Nanesite ih na otprilike četvrtinu linije trepavice, nanesite dva sloja maskare i možete u život!

 

Pronađite savršenu maskaru!

Ukoliko želite trepavice…

… učiniti gušćima, izaberite maskaru s aplikatorom koji ima puno dlaka kako biste maskaru nanijeli u što većoj količini.

… produžiti, izaberite maskaru s tankim aplikatorom s gustim dlačicama koje će doprijeti i do najmanje trepavice.

… budu uvijene nabavite maskaru sa zavijenim aplikatorom koji će obgrliti i podići trepavice.


  isprintaj članak