Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Nastavak uspješne komedije "I živjeli su sretno...?" koja je demistificirala život prinčeva
Objavljeno: 22.11.2016. 16:13  
Trnoružičina djevojačka u petak, 2. prosinca 2016. u 20 sati, u dvorani Gorica u Velikoj Gorici
Trnoružičina djevojačka u petak, 2. prosinca 2016. u 20 sati, u dvorani Gorica u Velikoj Gorici

Nastavak uspješne komedije "I živjeli su sretno...?" koja je demistificirala život prinčeva Trnoružičina djevojačka 2. prosinca 2016. godine na daskama Scene Gorica.

 

Četiri godine nakon predstave „I živjeli su sretno…?“ i momačke večeri Trnoružičinog princa, na Sceni Gorica moći ćete zaviriti i na Trnoružičinu djevojačku zabavu. Ponovo se okupila autorska ekipa, koju čine dramska spisateljica Nina Horvat, redateljica Frana Marija Vranković te scenografkinja Marta Crnobrnja, kako bi publici prikazale žensku stranu priče. Autorskoj su se ekipi pridružili kostimografkinja Katarina Radošević Galić te glazbenici Luka Ivoš i Ivan Čaće. U predstavi dobro poznate princeze iz bajki utjelovljuju Jelena Hadži – Manev (Trnoružica), Mia Krajcar (Pepeljuga), Doris Pinčić Rogoznica (Snjeguljica) te Selma Mehić (Bezimena).

 

Nakon što je spavala stotinu godina Trnoružica se probudila i upoznala princa iz bajke. Nekoliko godina kasnije oni su se zaručili i odlučili vjenčati. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Odgovaraju li si oni savršeno kako su nam pričali u bajkama? Otkrijte na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi, koju je za nju organizirala njezina svadbena kuma Pepeljuga. Kako je Trnoružica prespavala znatan dio 20. i početak 21. stoljeća, tema njezine djevojačke su burne dvadesete, ali bez prohibicije. Uz Pepeljugu, na zabavi su Snjeguljica i Bezimena supruga princa, koji se zabunom oženio njom, a ne Malom Sirenom. Kako se Trnoružica nosi s „instalebrity“ svijetom, Bezimena s duhom Male Sirene, Pepeljuga sa životom u izobilju, a Snjeguljica bez sedam patuljaka, te kakve im sve probleme stvaraju njihovi dragi kraljevski muževi, pogledajte na Sceni Gorica.

 

Pokusi su u punom jeku. Premijera ove komedije, koju ne preporučamo mlađima od 15 godina, je u petak, 2. prosinca 2016. u 20 sati, u dvorani Gorica, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka 37. Repriza je 5. prosinca u isto vrijeme na istom mjestu.

 

  isprintaj članak