Bosch i Mercedes-Benz pokreću pilot-projekt za uslugu automatiziranog prijevoza u San Joseu
Automatizirana vozila S-klase opremljena Boschevim i Mercedes-Benzovim sustavom vožnje i softverom pružaju uslugu prijevoza između zapadnog San Josea i središta ...
U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Dobar je za svakog pa je vole i sportaši i roditelji s djecom, ali i gay turisti
Objavljeno: 08.03.2017. 17:47  
Tunis - 300 sunčanih dana godišnje i 1300 kilometara plaža
Tunis - 300 sunčanih dana godišnje i 1300 kilometara plaža

Souse (Port el Kanatoui)

 

S točno 300 sunčanih dana godišnje i 1300 kilometara plaža na sredozemnoj obali ova sjevernoafrička zemlja cilj je mnogih turista. Dobra je za svakog pa je vole i sportaši i roditelji s djecom, ali i gay turisti.

Prednost je što je do Tunisa manje od tri sata leta, za novac se dobije više nego u domovini, a posebno su omiljene kupovine na bazarima (tržnicama) i u trgovačkim centrima gdje su i međunarodne marke jeftinije negoli u Europi. Naravno, uglavnom kopije.

U Tunisu svakako treba pogledati glavni grad Tunis, provesti se jeepovima na safariju u pustinji i posjetiti Kartagu kraj glavnog grada - Tunisa, do koje se može doći i prigradskog željeznicom, medine (utvrđene dijelove grada s trgovinama), Sousse (i turistički dio Port el Kantaoui) i Kairouan (treće sveto mjesto muslimana).

No, Tunis nudi još golf terene, bogatu wellness ponudu s thalassotherapijom (grčki Thalatta = more) zahvaljujući činjenici da je 4 mjeseca godišnje ljeto, a osam proljeće, te odličnu ponud ujela i izvrsnih tuniških vina.

 

  isprintaj članak